Prázdninová súťaž s ahojmama.sk. Napíšte nám spomienky na narodenie vášho dieťaťa a vyhrajte knihu Mama, nebo a ja

ahojmama.sk, 2. júla 2021 o 04:42

Čo vám utkvelo v pamäti z narodenia vašich detí? Bol pôrod podľa vašich predstáv alebo naopak? Aká je vaša najsilnejšia spomienka? Napíšte nám o nej, čím získate možnosť vyhrať knihu Mama, nebo a ja.

Napíšte nám o vašich spomienkach na pôrod a vyhrajte jednu z týchto kníh.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Napísala ju dizajnérka Eny Hanks, ktorá v knihe zachytáva vlastný príbeh tehotenstva, predčasného pôrodu cisárskym rezom i následné dva mesiace, kedy bol jej synček v inkubátore. Kniha je písaná z pohľadu dieťaťa, v tom čase už šesťročného Mateja, ktorý mal na toto obdobie vlastné prekvapivé spomienky. Dokonca hovorí aj o udalostiach, ktoré prežíval predtým, než sa narodil.

Kniha okrem opisov jednotlivých mesiacov tehotenstva prináša v druhej časti aj dojímavé rozhovory Mateja s mamou o vlastnej existencii či spomínaných spomienkach na prenatálne obdobie.

Ocenili ju viaceré známe osobnosti, napríklad spevák Mário Kuly Kollár či Petr Janda z kapely Olympic.

„V celej knihe vidím krásu rozhovoru, mama len počúva dieťa a ono rozpráva... Nikdy ma neomrzí počúvať deti, majú nám čo povedať,“ povedala o nej zasa detská psychologička Mária Tóthová Šimčáková.

Knihu Mama, nebo a ja môžete teraz vyhrať v našej letnej súťaži. Napíšte nám vaše spomienky na narodenie vášho dieťaťa – či už príjemné alebo aj tie horšie a zaradíme vás do žrebovania o knihu. Pošleme ju trom výhercom, ktorých vyžrebujeme 28. júla.

Postup je jednoduchý: Kliknite na formulár pod článkom, ktorý vyplňte podľa pokynov.

Tešíme sa na vaše príspevky!!!

Súťaž o knihu Mama, nebo a ja

Podeľte sa s nami o spomienku na narodenie vášho dieťaťa a vyhrajte knihu.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >