FOTO Jednoduché a efektné vianočné dekorácie. Inšpirujete sa?

Gabriela Bachárová, 9. decembra 2020 o 03:34

Vianočná výzdoba zútulní byt a pripomenie, že o chvíľu sú tu najkrajšie sviatky roka.

K adventnému času patria neodmysliteľne sviečky. Dni sú krátke, noci dlhé, každé svetlo naviac sa počíta. Zaujímavý nápad ponúka nasledujúca fotografia. Sviečky vložiť do väčších fliaš na zaváranie a ozdobiť vetvičkou a mašľou. Jednoduché a veľmi efektné.



Do peknej sklenenej nádoby môžete vložiť zopár ozdobných gúľ na stromček a originálna vianočná dekorácia je na svete. Úspech zaručený aj u domácich zvierat, len pozor, aby neprišlo k nehode.



Kto povedal, že do vázy patria len vetvičky? Pridajte k nim čerstvé kvety, doplňte bobuľami, šiškami či trávami a návštevy budú obdivovať!



Prírodniny nevyniknú len na adventnom venci, ale skúste ich položiť na pekný tanier či vložte do misky. Zútulnia a prevoňajú interiér.



Obľúbenú kávu si môžete vychutnať štýlovo.



Pri ozdobovaní vianočného stromčeka pamätajte, že veľmi dobre vyzerá, ak má nejakú jednotnú myšlienku, nápad. Ak ešte nemáte jasno, v akom štýle bude stromček tento rok, premyslite si, v akých farbách ho urobiť, či uprednostníte jednoduchý alebo opulentný štýl, či je vám bližšie vešať na vetvičky prírodniny alebo ozdoby z obchodu. Tak alebo onak, bude jedinečný.



Vkusne možno ozdobiť aj stromčeky v črepníkoch, ktoré po Vianociach neskončia vyhodené, ale zasadené do zeme.



Úžasná ozdoba na stromček. Pri jej vyrábaní sa deti vyvetrajú aj zabavia.



Jednoduché, ale krásne.



Vianočný stromček z medovníčkov. Prečo nie?



Nesmrteľná klasika.



Nemáte ešte adventný veniec? Tento vyzerá na prípravu veľmi jednoducho.



Adventné obdobie a Vianoce vnímajú najcitlivejšie deti. Prekvapte ich kakaom, do ktorého naaranžujete napríklad bonbóny marshmallows, na vrch nasypte trochu granka a ako ozdobu pridajte kúsok škorice.



Aj obdarovať treba vedieť. Darček môžete ozdobiť vetvičkou či konárikom.



Vianočné dekorácie nemusia zdobiť len stôl či okno. Veľkú radosť urobia aj na nečakaných miestach. Ak pečiete v tomto období tortu, môžete ju posunúť na vyššiu úroveň podobne ako na nasledujúcej fotografii.



To najlepšie na koniec. Že varené víno nepatrí medzi vianočné dekorácie? Povedal kto? Užite si adventný čas!








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Domácnosť a varenie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >