Adventná výzdoba známych Sloveniek. Pozrite, ako si pred sviatkami skrášlili byt

Gabriela Bachárová, 1. decembra 2020 o 04:50

Herečka Monika Hilmerová zapózovala pred jednoduchou červenou sviečkou, jej kolegyňa Andrea Kerestešová sa zasa pochválila prírodným adventným vencom. Pozreli sme sa, ako si známe Slovenky v predvianočnom období vyzdobili svoje byty.

Herečka Andrea Kerestešová (vydatá Růžičková), ktorá sa s rodinou usadila v Česku, je známou vyznávačkou jednoduchosti a prirodzenosti. A tak niet divu, že adventný veniec dokonale prispôsobila svojmu vkusu: „Niekedy mi málo prináša veľa. Náš veniec je na poslednú chvíľu, len z toho, čo nám dala krajina a dom. Mám z neho veľkú a čistú radosť. Možno práve z toho dôvodu, že je tak jednoduchý a ručne vyrobený. Symbol adventu, zelený, živý kruh, čo nemá ani začiatku, ani konca. A svetlo, čo prináša nádej. Požehnaný, pokojný a radostný advent prajem."



Jednoduchá sviečka obklopená vianočnými guľami, práve takáto výzdoba pripomína obľúbenej herečke Monike Hilmerovej, že sa blížia najkrajšie sviatky roku. Umelkyňa si advent užíva: „Teším sa, že je tu predvianočný čas, lebo toto obdobie zimy mám veľmi rada. Chlad ma neodradí od času strávenom aj vonku a užívam si aj studené počasie."



Herečka Zuzana Vačková sa pochválila krásnym a nevšedným adventným vencom. Ako však veľmi dobre vie, advent nie je len o výzdobe bytu či domu, ale aj o premýšľaní a upokojení sa: „Začína sa obdobie prípravy na Vianoce. Aké bude tento rok? A aké budú Vianoce? Duchovnú prípravu času na premýšľanie máme tento rok vďaka korone naozaj dlhú. Prejaví sa to na našom rozmýšľaní? Hm, uvidíme."



Bývalá biatlonistka Anastasia Kuzminová má už jeden vianočný stromček hotový, ale pozor, doma jej stáť nebude. „Zdobila som tento vianočný stromček pre jednu výnimočnú rodinu, ktorej by som atmosféru Vianoc a splnenie ich želaní dopriala zažívať počas celého roka," vyznala sa úspešná športovkyňa. Stromček bol určený pre mladú mamičku Moniku, ktorá si so synom prechádza ťažkými životnými skúškami. Synček má zdravotné problémy, ona je vo finančnej tiesni a hrozí, že skončí na ulici ako v minulosti. Príbeh Moniky odvysielala túto nedeľu relácia V siedmom nebi.



Herečka Helena Krajčiová sa nezdá. Na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, ktorá budí závisť. „Tak som upratala, že je všetko bieloskvúce, vyzdobila som dva stromčeky, lebo musím mať všetko do páru a teraz budem takto mesiac stáť a čakať na Ježiška," provokovala. Aby potom na konci príspevku dodala, že ide o fotografiu z televízie, a to ešte minuloročnú. Herečka si vie zo seba aj iných vystreliť.



„Želám vám peknú prvú adventnú nedeľu," popriala svojim fanúšikom moderátorka Kvetka Horváthová. Pozrite, akú netradičnú podobu má jej adventný veniec. Ako inšpirácia skvelé.



Speváčka Zdenka Predná sa síce adventným vencom nepochválila, ale zato zverejnila jedinečnú fotografiu zamrznutej Banskej Štiavnice, kde spolu s rodinou žije. A práve o tom by malo adventné obdobie hlavne byť. Ak je príležitosť, zájsť si na krásne miesta, ideálne so snehom. „Ach, toto mesto. Nádherné!" zasnila sa Zdenka Predná. Prajeme vám čo najpríjemnejšie strávený advent - koronavírusu navzdory!






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >