Čech zneužíval nevlastnú päťročnú dcéru, jej matka si nič nevšimla, odhalila ho až FBI

pt, 14. februára 2024 o 06:31

Ako zo zlého filmu, žiaľ je to skutočnosť. Muž z Teplicka sexuálne zneužíval nevlastnú päťročnú dcéru a videá zverejňoval na internete. Matka dievčatka tvrdí, že o ničom nevedela, že muž sa správal k dcére pekne a že žili ako rodina. Prípad teraz rieši Ústecký krajský súd.

Sexuálne zneužívanie v detstve zanecháva stopy na celý život.

Foto: Shutterstock.com

Muža so zvrhlými sexuálnymi praktikami odhalila americká FBI, píše portál echo24.cz. Hrozí mu 18 rokov väzenia. Znalci mu diagnostikovali pedofílny sadomasochizmus a navrhli ochranné sexuologické liečenie.

Čech (37) podľa obžaloby dievčatko obchytkával, hladil po tele, dával mu do ruky penis a na genitálie svorky. Dievčina bola pravdepodobne pod vplyvom omamných látok, ktoré mohli byť pre ňu životu nebezpečné, aj keď obžalovaný popiera, že by jej dával vedome nejaké medikamenty. Tiež sa bráni, že dievčatku nechcel ublížiť, že s ním nikdy nesúložil a že všetko ľutuje.

Matka dievčatka podľa portálu echo24.cz pred súdom vypovedala, že si nič podozrivé nevšimla, že sa o všetkom dozvedela až od polície. Oni doma žili podľa nej spolu všetci ako rodina, a že jej dcéra má k otčimovi pozitívny vzťah. Aj spolužitie označila za normálne, hoci s partnerom súložili len raz do roka.

Rozsudok v tomto prípade sa očakáva koncom týždňa.

Pôvodný článok portálu echo24.cz si môžete prečítať TU.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >