Ohavné! Muž sexuálne zneužíval deti, ešte ich aj nakazil pohlavnou chorobou

TASR, pt, 15. januára 2024 o 15:01

Muž z okresu Sobrance na východe Slovenska mal zneužívať maloleté deti a nakaziť ich pohlavnou chorobou. Polícia ho obvinila zo zločinu sexuálneho zneužívania, prečinu ohrozovania pohlavnou chorobou a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu.

Polícia vzala muža do väzby.

Foto: PRAVDA, Ivan Majerský

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, obvinený 31-ročný muž mal použiť rovnaký spôsob na presvedčenie detí, rovnaké bolo miesto aj spôsob, akým k spáchaniu skutkov dochádzalo. „Doposiaľ sa podarilo stotožniť tri maloleté deti (7, 8 a 11 rokov), ktoré boli po kontakte s obvineným mužom pozitívne diagnostikované na pohlavne prenosné ochorenie,“ uviedla Lenka Ivanová.

Polícia podotýka, že nie je vylúčené, že počet nakazených detí bude ešte vyšší. Vyšetrovateľ podal podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby, ktorému sudca vyhovel.

Podrobnosti polícia zverejniť nechce. „Aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania, no predovšetkým vzhľadom na citlivosť prípadu a nízky vek poškodených osôb, bližšie ani podrobnejšie informácie nie je vhodné zverejňovať," odkázala na svojej facebookovej stránke.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >