Bratislavská Petržalka hľadá Učiteľa, na ktorého sa nezabúda

TASR, 27. januára 2019 o 05:01

Kto sa stane nezabudnuteľným učiteľom v bratislavskej Petržalke? Návrhy môžu posielať žiaci, ich rodičia, absolventi, riaditelia škôl či kolegovia učiteľov.

Dobrý učiteľ dokáže deti ovplyvniť aj do budúcnosti.

Foto: Shutterstock.com

Učiteľ, na ktorého sa nezabúda, je špeciálna kategória v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v Petržalke. „Ocenenie je určené pre tých, ktorí sa svojím pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť často aj v zložitých a ťažkých životných situáciách," priblížila Mária Halašková z oddelenia komunikácie s verejnosťou petržalského miestneho úradu. Učiteľom s takýmto titulom sa môže stať súčasný, ale aj bývalý pedagóg.

Návrhy je potrebné poslať do 28. februára na oddelenie školstva a športu petržalského miestneho úradu, a to buď poštou, alebo elektronicky na e-mailovú adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk. Predložené návrhy musia obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga, názov materskej školy alebo základnej školy, v ktorej pôsobil, zdôvodnenie návrhu a tiež kontakt na navrhovaného. Kontaktné údaje by však nemal zabudnúť uviesť ani navrhovateľ.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Školák - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >