Príprava nie je náročná, za hodinku máte hotovo.
Foto: Shutterstock.comCESTO
Potrebujeme: 7 bielkov, 30 dkg práškového cukru, 25 dkg kokosovej múčky, 5 lyžíc hladkej múkyPostup: Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého vmiešame kokos a múku. Dáme na vymastený plech a necháme upiecť na 180 – 200 stupňov do ružova.
PLNKA
Potrebujeme: 7 žĺtkov, 3 – 4 lyžice cukru, 3 lyžice hladkej múky, 3 lyžice mlieka, 1 masloPostup: Všetko okrem masla dáme do hrnca a šľaháme nad parou, kým zmes nie je hladká a hustá. Necháme vychladnúť a potom vmiešame maslo. Vyšľaháme na hladký krém, ktorý natrieme na vychladnuté cesto.
POLEVA
Necháme roztopiť balíček kvalitnej horkej čokolády v troche vody, ktorú vylejeme na koláč a necháme stuhnúť.Koláč skladujte v chladničke a podávajte studený.