Mamička dostala originálny nápad, ako zaznamenať prvý rok synčeka. Jeden dielik pizze rovná sa jeden mesiac v živote

Gabriela Bachárová, 28. marca 2019 o 12:06

Čas tak rýchlo letí a malé deti sa menia doslova každý deň. Zvlášť v prvom roku si dieťatko rodičia často fotia, ale väčšinou z fotografií nie je poznať, či má drobček tri, päť alebo osem mesiacov. Rodinná fotografka Dani Leight sa rozhodla, že si spomienky uchová pomocou originálneho pizzového ťaháku. A je z toho hit sociálnych sietí.

Pizza chlapček. Koľko má mesiacov, to sa dozviete podľa počtu dielikov pizze.

Foto: Dani Leight


V rodine Američanky Dani Leight sa pizza počas prvých dvanástich mesiacov jej syna Lorenza kupovala minimálne raz mesačne. Musela to však byť pizza nerozkrájaná, nie každá reštaurácia totiž krája tradičný taliansky pokrm presne na dvanásť častí. To už bola Danina úloha a ako sa smeje, každému, kto sa ju pokúsi napodobniť, odporúča, aby si zadovážil poriadne ostrý krájač. Na fotografiu potom umiestnila presne toľko dielikov pizzy, koľko mal synček práve mesiacov.

Dva mesiace.

Foto: Dani Leight

Ako fotografka uviedla pre server today.com, s niečím podobným už začala aj u staršieho syna Charlieho (3), ale fotografický projekt nikdy nedokončila, a bolo jej to ľúto. Napravila to s Lorenzom. A keďže fotografkin manžel je Talian, voľba padla práve na pizzu z ich obľúbenej pizzerie. A hoci teraz Lorenzo pizzu miluje, najťažšou vecou počas fotografovania bolo, ustrážiť ho, aby sa od pokrmu naopak nevzdialil. Ako fotografka prezradila, chystá teraz nový narodeninový projekt, ale fotky synovia dostanú, až keď oslávia osemnásť rokov.

Lorenzove prvé narodeniny.

Foto: Dani Leight


Celá rodina.

Foto: Dani Leight






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Prvý rok - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >