Video: Otec filmoval dcéru od narodenia do dospelosti. Neskutočná premena, z bábätka je za pár minút nádherná mladá slečna

Gabriela Bachárová, 20. februára 2019 o 10:50

Lotte dostala od svojho otca krásny darček k osemnástim narodeninám. Svoj vlastný videoportrét od narodenia až po dospelosti.



Holandský filmár Hans Hofmeester sa rozhodol, že bude svoju dcéru každý deň už od narodenia niekoľko sekúnd filmovať. Urobil tak už v jej prvý deň a pokračoval dlhých osemnásť rokov. Na videu uvidíte fascinujúcu premenu. Z rozkošného bábätka, ktoré ešte nevie povedať slovo, sa stala krásna mladá dáma.

Nemusíte napodobniť jeho príklad, ale foťte a filmujte svoje deti čo najviac. Nielen v útlom veku, ale aj neskôr. Deti potrebujú poznať svoju identitu, a to aj prostredníctvom obrazov. Dnešní štyridsiatnici majú zo svojho detstva často len pár fotografií, mnohí ani nevedia, ako vyzerali ako bábätká. V skladačke o sebe samom im tak chýbaju veľmi podstatné časti.

Nestačí však len fotografovať, obrazové spomienky trieďte, dajte si ich vyvolať a pravidelne si ich ukladajte do albumov. A k osemnástim narodeninám môžete svojmu potomkovi darovať podobne netradičný darček ako kreatívny otecko z videa.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >