Kto vyhral balíčky kozmetiky Bupi BABY?

ahojmama.sk, 29. júna 2021 o 03:45

Tridsať rokov. Práve toľko sa už na našom trhu predáva slovenská značka kozmetiky pre deti Bupi BABY. Ďakujeme všetkým, ktorí správne odpovedali v súťaži o 5 balíčkov Bupi, každý v hodnote 30 eur.

Pre výhercov už máme pripravený tento balíček.


Na balíčky kozmetiky z radu Bupi BABY sa môžu tešiť títo výhercovia:

Dana Š., Bardejov
Dominika B., Valaská Belá
Jarmila M., Košice
Monika D., Nižná
Silvia P., Bratislava

Obsah balíčku môžete vidieť na hlavnej fotografii vyššie. Jeho súčasťou sú šampón, umývací gél, telové mlieko, jemná kúpeľ 3v1, kúpacia pena, antibakteriálny gél na ruky a vlhčené obrúsky.

Kozmetický rad Bupi BABY určený pre deti vo veku od 0 do 3 rokov ponúka kozmetické výrobky, ktoré rešpektujú potreby citlivej detskej pokožky. Neobsahujú parafíny, parabény, agresívne alkoholy, éterické oleje či farbivá. Zato v nich nájdete ochranné prírodné extrakty (nechtík lekársky, šalvia, aloe vera, rumanček kamilkový) a regeneračné zložky (alantoín, pantenol), zvláčňujúce prírodné oleje (olivový, slnečnicový) a hydratačný lanolín. Použité čistiace látky v tenzidovej kozmetike sú šetrné k pokožke. Nie nadarmo túto tradičnú značku detskej kozmetiky od domáceho výrobcu odporúčajú aj tí najpovolanejší – detskí lekári. Bupi ako jediná značka detskej kozmetiky používa označenie „Odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť".





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >