Kto pôjde na husacinu a kto vyhral kuchárky? Poznáme výhercov veľkej súťaže k 1. výročiu nášho webu

Patricia Poprocká, Gabriela Bachárová, 15. októbra 2019 o 15:11

Milé čitateľky, milí čitatelia, ďakujeme vám za priazeň, ktorú už rok venujete nášmu portálu. Pri príležitosti 1. výročia ahojmama.sk sme pre vás pripravili súťaž s atraktívnymi cenami. Z množstva pozdravov a odkazov sme vyžrebovali šiestich šťastných výhercov.

Husacina u Zápražných je rodinný podnik s dlhoročnou tradíciou, hlavnou výhrou je večera v hodnote 200 eur.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Hlavnou výhrou je večera vo vychýrenej rodinnej reštaurácii Husacina u Zápražných v Slovenskom Grobe v hodnote 200 eur, ďalší piati z vás získavajú knihy 100 sladkých a slaných receptov Varechy a Domáce sladkosti.

Voucher v hodnote 200 eur na husacinu v slávnej reštaurácii s dlhoročnou tradíciou získava Natália K. zo Žiaru nad Hronom. „Nemenila by som nič, ste super,“ napísala, keď sa zapojila do súťaže a zaželala k 1. výročiu veľa spokojných čitateľov.

Poukaz na husacinu si možno uplatniť kedykoľvek do konca februára 2020, termín a počet ľudí je však potrebné vopred si rezervovať v samotnej reštaurácii.

Husacina u Zápražných je rodinný podnik, ktorý obľubujú aj mnohé známe osobnosti. Vedú ho manželia Jana a Róbert Hámorovci, pomenovaný je na počesť Janiných starých rodičov, ktorí tam s husacinou začínali po druhej svetovej vojne. Podnik odvtedy prešiel modernizáciou, dnes je tam k dispozícii dva salóniky, hlavnú reštauráciu aj posedenie pri bare, dohromady pre vyše sto hostí. Dá sa tam aj pohodlne zaparkovať, priamo vo dvore.

Kniha vydavateľstva Pravdy prináša tipy na pohostenie na každú príležitosť.

Foto: PRAVDA

Recepty na Domáce sladkosti.

Foto: vydavateľstvo Čo dokáže mama
Dvojicu kuchárskych kníh na sladké a slané dobroty od nás získavajú:

Ľubomíra S. z Nového Mesta nad Váhom. „Páči sa mi, že u vás môžem nájsť články, ktoré prinášajú pohľady na výchovu od psychológov, ale aj od obyčajných mám. Inšpirujúce, vedúce k zamysleniu, vďačnosti...," napísala.

Eva Š. zo Šenkvíc. „Internetová stránka Ahoj mama je skvelá. Najviac ma dojal článok a video starostlivosť a narodenie malej Elišky, bolo to veľmi dojímavé a zároveň smutné. Nikdy by som to nechcela zažiť. Starostlivosť sestričiek bola neuveriteľná, hladkanie brucha, hračky do rúk, chodenie...Veľa šťastia Vám prajem," odkázala.

Monika K. z Bratislavy. „Na vašom portále sa mi veľmi páči prehľadnosť jednotlivých rubrík, ak hľadám niečo konkrétne k môjmu dieťatku alebo problému, hneď to nájdem. A páči sa mi, že prinášate rozhovory aj s menej známymi, no napriek tomu veľmi zaujímavými osobnosťami, ktoré som inde nevidela, lebo zväčša sa tie tváre na podobných weboch dosť opakujú. Držím prsty, len tak ďalej."

Dušan G. z Kežmarku. „Váš portál Ahojmama čítavam často, máte tam pomerne široký okruh zaujímavostí. Taktiež rôzne súťaže, ktorých sa rád zúčastňujem. Nemám Vám čo vytknúť a prajem Vám ešte veľa rokov nahadzovania zaujímavých tém na portál."

Barbora C. z Bratislavy. „Prajem vám dobrých a pracovitých ľudí okolo seba, nech ste zdraví a veľa úspešných rokov. Ste topka," odkázala.

Všetkým výhercom srdečne blahoželáme a ostatným ďakujeme za milé a povzbudivé odkazy.

Vyberáme z nich:


Som rada, že tento portál vznikol, pretože v dobe informačnej explózie sa človek ťažko orientuje v informáciách, ktoré sa naňho denne valia. Tento portál patrí medzi tie, ktoré si zaslúžia našu dôveru. Najviac oceňujem profesionálne rady od lekárov a psychológov, pretože práve tie môžu často pomôcť pri problémoch, ktoré každý rodič dennodenne rieši a v niektorých prípadoch môžu zmierniť aj pocity úzkosti a neistoty. Uvítala by som viac informácií o období predpubertálnom a pubertálnom, pretože práve v týchto obdobiach sú rodičia často zmätení a nevedia, čo je správne a čo nie. (Jarmila)

Som mamou už 38 rokov a starou mamou rok, zaujímajú ma všetky články a blogy. Sú veľmi nápadité a poučné. Každá veková kategória sa môže v jednotlivých rubrikách nájsť, pokračujte v tom aj naďalej, robíte dobrú vec pre mamičky. (Mária)

Ahoj Ahoj mama! Portál sledujem od začiatku, články prišli akurát vhod v čase môjho tehotenstva. Najviac sa teším na mesiac s Jankou, keďže môj syn je asi o dva týždne mladší. Tak - aj keď to nie je úplne najsprávnejšie - v duchu porovnávam, aké je to u nás. Keďže ide o moje prvé dieťa, občas vie pekne prekvapiť. Aj ostatne články sú fajn, ale vzhľadom na rodinnú situáciu ma viac zaujímajú tie, ktoré sa týkajú takto maličkých detí - očkovanie, kojenie, psychomotorický vývin. Len tak ďalej. (Maria)

Váš portál čítam pravidelne a musím povedať, že je jeden z najlepších na slovenskom trhu. Prajem mu, aby ostal minimálne v takejto kvalite niekoľko desiatok rokov. (Veronika)

Aj keď nie som mama, iba otec a starý otec, veľmi rád si prečítam zaujímavé články na vašom portále. Vychovali sme s manželkou dve deti, ale popri práci a stavbe domu som sa nad ich výchovou príliš nepozastavoval. Ale pri vnúčikovi je to iné. On je moja srdcovka. Preto ma zaujíma, aké hračky sú najvhodnejšie v jeho veku, akú stravu by mal mať. Moje deti sme vychovali na kozom mlieku. Chovali sme doma kozičku a veru, nikdy neboli choré a nemali žiadne zdravotné problémy. Čo na to hovoríte vy. Ďakujem a prajem veľa zaujímavých článkov a ešte veľa úspešných rokov. (Ivan)

Oceňujem, že portál ahojmama je čitateľný, príjemný, nie je to bulvár. Rada si prečítam o známych osobnostiach ako napríklad teraz o Miške Čobejovej, o aktuálnych jesenných témach, testujem sa v kvízoch, inšpirujete ma, čo variť, rada súťažím, skrátka ste mojou prvou voľbou a do ďalších rokov vám prajem veľa inšpirácie a tvorivosti. (Zuzana)

Ahojmamu čítam veľmi rada, konkrétne najviac sa mi páčia články o výchove detí, vždy potešia nové nápady, námety a skúsenosti s deťmi, ktoré potom skúšam aplikovať. Uvítala by som ešte možno i nápady, kam s rodinou s deťmi, konkrétne nemyslím nejaké akcie, ktoré sa konajú, skôr nejaké stacionárne, ako sú športoviská či nové ihriská, ďalej kam do prírody (nejaké túry, ktoré sa dajú robiť s deťmi), nové inšpirácie, tých nikdy nie je dosť. A možno ešte i námety na varenie víkendových obedov pre rodiny s deťmi, vopred ďakujeme. (Mária)

K vášmu výročiu vám želám veľa pracovných a samozrejme aj osobných úspechov. Každý deň s napätím otváram stránku Ahojmama. sk, aby som zistila, čo tam máte nové. Už viac ako rok som šťastná prešťastná babička malého vnúčika, tak ma zaujíma všetko okolo malých detí. Ako bude Peťko rásť, budem sledovať informácie o jasliach, škôlke, škole, ale aj o kamarátoch, rôznych hračkách. Tiež budem zvedavá na recepty zdravých jedál pre našich najmenších. Máte veľmi zaujímavé odborné články o výchove, vzdelávaní, ale aj zdravotných problémoch detí. Ďakujem za všetky články a teším sa spolu s vami na ďalšie úspešné roky. (Janka)

Portál Ahojmama. sk som spoznala pred časom, keď som hľadala informácie v súvislosti s mojím dieťaťom. Páči sa mi delenie článkov podľa veku dieťatka, pretože informácie sú špecifickejšie a ľahšie nájdem, čo hľadám. Veľmi oceňujem sekciu Hendikepy, lebo je veľmi potrebné o tom písať a zaoberať sa problémami ľudí s hendikepmi, aby mali lepšie podmienky pre život, aby mali širšie možnosti dostať sa na miesta, ktoré ich zaujímajú. Celkovo hodnotím pozitívne, príjemné čítanie pre mňa. Prajem veľa verných, ale aj nových čitateľov a aby ste aj ďalej úspešne pokračovali. (Anna)

Dobrý deň, najskôr vám chcem zagratulovať k prvému výročiu. Som vďačná za to, že takýto portál vznikol. Okrem článkov, ktoré sú veľmi zaujímavé a podnetné, mám najradšej fórum Diskusie, v ktorých sa maminky delia o zo svojimi skúsenosťami, radia si, pomáhajú, dávajú tipy na rôzne zaujímavé podujatia pre detičky. V blogoch sa zas pobavím na úsmevných príhodách, ktoré nám život a hlavne život s deťmi prináša. Vaša stránka je prehľadne spracovaná, akurát by som uvítala viac receptov. Do nasledujúcich rokov vám želám veľa úspechov, čitateľov (sledovateľov) portálu, pretože viem, že ho čítajú aj oteckovia. Nech sa vám darí prinášať nám nové informácie, ktoré mnohé z nás potrebujeme. (Mária)





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >