FOTO Jasmina Alagič má už pekne guľaté bruško. So psíkom si vyšla na prechádzku do lesa. A je už aj teta!

gb, 2. apríla 2019 o 11:14

Moderátorka Jasmina Alagič (29) ukázala svoje rastúce bruško, prvého potomka čaká so spevákom Rytmusom (42).

„Milujem tieto krásne dni, milujem les, ľudí a zvieratá, ktorými som obklopená. A najlepšie je mať to všetko v jednom. Ísť na spoločnú prechádzku je pre mňa šťastie," napísala na svojom Instagrame. Moderátorke sa narodí syn, termín pôrodu neprezradila. Ako však vidieť na fotkách, tehotenstvo si veľmi užíva. Radosť má aj z toho, že sa minulý mesiac stala aj tetou, dieťatko sa narodilo jej sestre Alexandre.




„Šťastie," pripísala moderátorka k fotke, na ktorej je s hudobníkom Rytmusom, otcom svojho dieťaťa.




Jasmina sa na sociálnej sieti priznala aj k tomu, že si do lesa chodí pre zdravie. „Milujeme jar a cítim, že už začína! Prosím vás, ak máte tipy, kde sa už dá zbierať medvedí cesnak, prosím, poraďte mi."



Po natáčaní videa v Prahe.




Jasmina Alagič sa minulý mesiac stala tetou, porodila jej sestra. Na Instagrame to komentovala takto: „Som teta! A nezmôžem sa na viac slov, iba že som nekonečné šťastná a milujem moju rodinu a nášho nového člena."




Jasmine sa podľa vlastných slov všetko darí: „Som nekonečne vďačná Bohu, že som odjakživa dieťa šťasteny, že mi ľudia nikdy nemuseli nosiť šťastie, pretože mi nikdy nechýbalo, a preto mi ho vedeli „iba" násobiť a ja som sa oň vedela deliť."












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >