Vyfoť svoj talent a vyhraj smartfón. Pre stredoškolákov je tu súťaž na Instagrame

Gabriela Bachárová, 1. novembra 2018 o 14:31

Študenti stredných škôl majú šancu získať špičkový smartfón, ak na Instagrame predvedú svoj talent. Súťaž začala práve dnes a skončí 5. decembra.

Povedzte svojmu dieťaťu o zaujímavej súťaži.

Foto: Shutterstock.com

Stačí urobiť fotku, na ktorej študent ukáže, čo je jeho silná stránka, nahrať ju na svoj účet na Instagrame, označiť hashtagom #objavsvojtalent a sledovať instagramový účet projektu.

Súťaž je určená pre všetkých stredoškolákov, pričom študenti z odborných škôl ešte môžu navyše vyhrať hudobný deň s ambasádorom akcie, muzikantom Petrom Bažíkom, ďalej profesionálne módne fotenie, futbalový tréning s profesionálnym futbalistom, alebo sa naučia, ako pripraviť kávu vrátane kreslenia do nápoja.

„Je jedno, či kreslíš, hráš basket, robíš chemické pokusy, zachraňuješ zvieratá, servíruješ najlepšie kapučíno alebo šiješ originály,“ takto lákajú súťažiacich organizátori.

Súťaž je súčasťou Európskeho týždňa odborných zručnosti, ktorý potrvá od 5. do 9. novembra. Projekt má zvýšiť atraktívnosť odborného vzdelávania a praktickej zručnosti a uskutočňuje sa pod patronátom Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Školák - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >