Veronika Velez Zuzulová si užíva prvé týždne so synom

pt, 24. októbra 2018 o 16:30

Zvyčajne o taký čas dolaďovala posledné detaily pred prvými pretekmi. Teraz deň pred štartom Svetového pohára má Veronika Velez Zuzulová celkom iné povinnosti. V hlavnej úlohe je jej maličký syn Jul.


Momentálne si s ním užíva jeseň vo Francúzsku, v meste Annecy, kde s manželom Romainom Velezom bývajú, a kde sa Jul začiatkom októbra narodil. Vnuka prišli pozrieť aj Veronikini rodičia, takže si teraz všetci vychutnávajú spoločné chvíle. Veronika na snímke, ktorú zverejnila na Instagrame, so svojou mamou na prechádzke.

Prvé preteky v Söldene tento víkend bude sledovať len z televíznej obrazovky, na tých ďalších od Vianoc ju už diváci uvidia aj v priamych prenosoch na RTVS – či lepšie – viac budú počuť ako spolukomentátorku. Lyžiarsky kolotoč teda absolvuje opäť, len už v inej úlohe a s iným tímom.

Maličký syn Jul by mal takto s mamou stráviť svoju prvú sezónu tiež. Meno dostal po najlepšom kamarátovi svojho otca, ktorý ako pilot helikoptéry zahynul pri havárii. Jul Velez bude mať dvojaké občianstvo, francúzske aj slovenské. Ovládať by mal tiež oba jazyky, Veronika sa s ním chystá rozprávať svojou rodnou rečou a jej manžel zasa svojou. Podľa odborníkov je to tá najlepšia a najprirodzenejšia cesta, ako sa dieťa naučí obidva jazyky.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >