SÚŤAŽ Zabavte sa vo Familyparku v Rakúsku, vyhrajte lístky s cestovným

pt, gb, 28. júna 2019 o 00:00

Máte radi zábavné parky alebo bicyklovanie? Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte vstupenky do Familyparku pri St. Margarethen v Rakúsku. Lístky ponúka spoločnosť Slovak Lines, ktorá výhercom zároveň poskytne bezplatnú prepravu z Bratislavy a späť svojimi autobusmi.

Familypark ponúka množstvo atrakcií.

Foto: Familypark

Familypark sa nachádza niekoľko kilometrov od Neziderského jazera (Neusiedler See), kde má autobus tiež zastávku. Ponúka návštevníkom rôzne atrakcie, napríklad balónový kolotoč, konvoj nákladných áut, rozprávkový les, lanovku, vystúpenie artistov. V tomto roku je tu novinka – Pirátsky chodník či atrakcia Bláznivé tornádo, loď, ktorá sa hýbe zľava doprava a súčasne sa točí okolo vlastnej osi.

Slovak Lines na leto vytvorilo špeciálnu linku do Familyparku, štartuje tento víkend. Prvý autobus odchádza v sobotu 22. júna o pol deviatej ráno z Autobusovej stanice v Bratislave. Na mieste je o desiatej, zastavuje priamo pri bráne Familyparku. Naspäť sa vyráža o štvrtej popoludní.

Takto budú jazdiť autobusy každú sobotu a nedeľu až do polovice septembra. Zastávka je aj pri obľúbenom Neziderskom jazere, kde je množstvo cyklotrás, no dá sa tam aj previezť loďou či relaxovať na pláži.

Návštevníci tam majú čo robiť celý deň.

Foto: Familypark

Spiatočný lístok na autobus do Familyparku je možné zakúpiť si aj so zvýhodneným vstupným, čo vyjde dospelého 33 eur. Bez vstupenky vyjde cesta na 15 eur. Týka sa to všetkých, vrátane detí starších ako dva roky. Deti do dvoch rokov majú vstup do Familyparku zadarmo, cesta autobusom ich vyjde na 10 eur.

Bicykel je možné prepraviť v prívesnom vozíku za autobusom za jednoeurový poplatok. Lístky možno kúpiť priamo na mieste, cez internet aj mobilnú aplikáciu.

Ako získať lístky v súťaži zadarmo?

Na mail redakcia@ahojmama.sk pošlite svoje údaje – meno a adresu, na ktorú vám lístky zašleme. Napíšte aj váš názor na verejnú dopravu, či ju využívate alebo nie a prečo. Výhercov vyžrebujeme 1. júla.

Prvá cena sú lístky na autobus a vstup do Familyparku pre štyri osoby
Druhá cena sú lístky na autobus a vstup do Familyparku pre dve osoby
Tretia cena sú lístky na autobus pre dve osoby k Neusielder See aj s bezplatnou prepravou dvoch bicyklov.

Podrobnejšie informácie o letnej linke Slovak Lines do Familyparku nájdete na tomto linku Slovak Lines.

Na svoje si prídu milovníci adrenalínu ale aj gastronómie či artistov.

Foto: Familypark






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >