Spoveď lesby: Protivila som sa sama sebe. Mamky, aj vaše dieťa môže byť iné

gb, 16. júla 2019 o 06:06

Jana Srnková prišla na to, že má lesbickú orientáciu, až v dospelosti. Dovtedy skúšala vzťahy s mužmi, ale nešlo to. Po tom, čo odhalila svoju pravú podstatu, sa veľmi trápila. Chodila do kostola, kde kňaz hovoril, že homosexualita je choroba. Dnes sa už prijala a odkazuje všetkým rodičom, aby mysleli na to, že iné môže byť aj ich dieťa.

Prijať svoju podstatu je ťažké, ale nevyhnutné.

Foto: Shutterstock.com

„Milé mamičky, chcela by som vám vyrozprávať aspoň čiastočne svoj príbeh a zároveň vám snáď predať aj akési posolstvo na tému výchova. Ja deti nemám a o výchove vlastne neviem nič, ale prostredníctvom môjho príbehu sa možno zamyslíte nad tým, či svoje dieťa nevychovávate príliš konzervatívne. Som bezdetná 38-ročná žena. Moja bezdetnosť súvisí s mojou orientáciou, nie je za tým žiadny zdravotný problém. Áno, dobre tušíte, som lesba. Toto slovo nemám veľmi rada, pretože mi pripadá urážlivé a hanlivé, ale my ľudia proste máme vo zvyku druhých, alebo skôr niečím vyčnievajúcich jedincov prosto stigmatizovať.

Dávame im rôzne nálepky, lebo sa nám chce, alebo z nejakého dôvodu máme pocit, že sme niečo viac, a tak sa občas povyšujeme aj nad menšinami. Možno si teraz poviete, veď ona dieťa môže mať, môže sa dať umelo oplodniť a vybavené. Jasné že mi občas táto možnosť napadla, ale vždy som nakoniec dospela k záveru, že nechcem, lebo táto spoločnosť nie je na nás pripravená a ja nedopustím, aby moje dieťa nosilo na čele nálepku dieťa lesby.

Momentálne je veľmi aktuálna téma registrovaných partnerstiev a adopcie detí. Reakcie ľudí na tieto veci ma opäť len utvrdili v tom, že dieťa mať nechcem. Túto tému však bližšie rozoberať nebudem, pretože pre mňa nie je prioritou dostať sa v tom na rovnakú právnu úroveň s hetero ľudmi. Mňa skôr zaujíma to ľudské hľadisko, emočná inteligencia spoločnosti... Veľmi si želám len to jediné, aby ste nás nechali žiť , aby ste nás nesúdili, nehodnotili a neurážali, lebo aj my sme dielom Božím... Aj nás Boh stvoril, i keď sme trochu iní ako vy...

Veľa ľudí zdieľa názor, že homosexuálna orientácia je choroba. Dokonca sa porovnáva s pedofíliou, čo je absolútny nezmysel. Homosexualita nie je choroba, pretože bola vyškrtnutá z medzinárodnej klasifikácie chorôb a rovnako ani nepatrí do množiny deviantného správania, čo v jednoduchosti znamená, že homo orientácia nie je v rozpore s morálnymi normami, pričom pedofília ano. Prejdem ale teda k môjmu príbehu.

Ja som sa narodila v úplne normálnej rodine, mala som otca a mamu a stále mám. Nechýbala mi pozornosť ani láska a dokonca som neskôr prostredníctvom starej mamy začala chodiť do kostola a na náboženstvo. Mala som vcelku kvalitné detstvo, plné pekných zážitkov... Žila som si úplne normálny život ako každé malé dievčatko a nikomu by v tom čase ani len nenapadlo, že sa od ostatných detí niečím líšim. Nie som žiadny chlapčenský typ ani teraz, vcelku som vraj dobre vyzerajúca žena, o ktorej by ani teraz nikto nepovedal, že som tá, ktorá ťahá za kratší koniec.

Keď som však začala dospievať a prichádzať do pubertálneho veku, veci sa začali trochu otáčať a ja som začala niečo pociťovať. Mala som frajerov a nebolo ich málo, vždy však ale len na krátky čas a nikdy som nebola zamilovaná. Platonicky áno, aspoň som si to myslela, ale keď prišlo na lámanie chleba, pochopila som zakaždým, že zaľúbená nie som. Nevzdávala som to a s nádejou, že ešte neprišiel ten pravý, som skúšala chodenie s ďalšími chlapcami. Keď som bola už po strednej škole, samozrejme šlo aj o niečo viac ako len o držanie sa za ruky. Táto oblasť však nikdy nefungovala.

Nešlo to, nemohla som, bolo mi to odpudivé až tak, že nakoniec sa mi urobilo zle od žalúdka. To bola zrejme somatická reakcia mojej psychiky. Od tej chvile som vedela, že nemôžem, že to prosto nejde a z nejakého dôvodu to nechcem. Pochopila som to úplne až po dovŕšení svojich 23. narodenín. V tomto roku som sa platonicky zamilovala prvýkrát do ženy a nikdy na to nezabudnem. Na jednej strane to bol pre mňa veľmi pekný a nežný pocit, no na druhej strane to vo mne spustilo obrovské depresie a úzkostné stavy, aké nikomu z vás neprajem.

Trvalo to asi tri roky, kým som prijala pravdu o sebe. Bojovala som, nechcela som, odmietala som to. Chodila som do kostola, kde nám hovorili, že homosexualita je hriech a ja som tento názor zdieľala. Keď som pochopila, že patrím do tejto kategórie ľudí, bola som šokovaná. Bála som sa, ako zareagujú kamaráti a hlavne rodičia a dokonca som sa protivila sama sebe. To prirodzené vo mne, to moje, čo mi bolo dané do vienka pri narodení, som chcela v sebe udusiť. Nedalo sa!

Strach u mňa spustil panickú poruchu

Obrovský strach z možného opovrhnutia vo mne nakoniec časom spustil panickú poruchu, ktorej sa už možno nikdy nezbavím. Keď sa zamyslím nad tým, že ak by som možno v tom čase do kostola nechodila a nebola by mi vštepovaná takáto výchova zo strany duchovného, možno som teraz mohla žiť kvalitnejšie a nemuselo by ma sprevádzať to nevyspytateľné ochorenie duše, ktoré je pravdepodobne na celý život. Mohla som pravdu o sebe s ľahkosťou prijať tak, ako to urobilo veľa mojich priateľov a byť viac v pohode... Nuž, nestalo sa tak.

Dnes fungujem celkom spokojne a to hlavne zásluhou svojich skvelých rodičov, ktorí na moju orientáciu zareagovali úplne úžasne slovami: „Nie sme ešte tak starí, aby sme to nechápali. Tak budeš mať kamošku.“ Ich reakcia spôsobila, že som týždeň plakala od toľkej úľavy. Je veľmi dôležité, milí rodičia, rátať aj s možnosťou, že vaše dieťa môže byť iné, že jedného dňa za vami príde a oznámi vám takúto skutočnosť. Nikdy nežite v tom, že nám sa to nemôže stať.

A ešte jedna rada, i keď vám to bude proti srsti, i keď tomu nerozumiete a neviete sa vžiť do role týchto ľudí. Prijmite fakt, že takí ľudia medzi vami žijú, žili a žiť budu a možno nimi budú aj vaše deti, možno nimi sú vaši súrodenci či iní členovia rodiny. I keď sa vám to nepáči, učte svoje deti, že existuje aj iný druh lásky ako len medzi mužom a ženou. Hovorte im o tom a držte ich v istote, že na tom nie je nič zlé. Určite ich takto nepreorientujete, iba ich preventívne pripravíte na túto životnú udalosť...

Vlastným liberálnejším postojom môžete odvratiť pohromu, ktorá sa mu môže spustiť rovnako ako mne, keď som zistila, že som lesba. Buďte opatrní, lebo tieto veci sa nijako zvratiť nedajú. Neviem prečo práve ja, neviem, aké plány má so mnou Boh, ale takáto som a iná nebudem. Viem, že toto je moja prirodzenosť a inak žiť neviem, aj napriek tomu, že by som si najradšej zvolila tú ľahšiu hetero cestu. Nie je rozmar, nie je to voľba životného štýlu, toto som prosto ja."



Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarStaproky 16. júla 2019 o 07:19

    Precital som si to cele. Zaujimavy tendencny clanok na manipulaciu mienky a nesuhlasim s nim. Ja osobne som konzervativny, ale neodsudzujem Vas za vasu chorobu. Nemozete za to. Preto nerozumiem vasmu odkazu " nechajte nas zit". Ano, verim, ze aj vy ste Bozim dietatom, ako pisete, ale zamysleli ste sa nad tym, preco mate tento problem? Ved ludia trpia aj na tazke choroby .... A Boh urcite nechce, aby ste zili v hriechu, tak hladajte cestu, ak ste uprimna a chcete to.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKlidek 16. júla 2019 o 07:52

    Dávame im rôzne nálepky, lebo sa nám chce, alebo z nejakého dôvodu máme pocit, že sme niečo viac, a tak sa občas povyšujeme aj nad menšinami. Odkedy su teplosi a lesby mensina? Zobudte sa ,nikdy mensinou nebudete,ste len komunita a tou zostanete!!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarFunthomas 16. júla 2019 o 09:24

    Predpokladajme že článok je (vzhľadom k úvodzovkám na začiatku a na konci) needitovaný list, resp. mail alebo niečo podobné. Homosexuáli sú pomerne rozporuplné osobnosti odtrhnuté od reality a tento článok to len zvýrazňuje. Takže poďme na to:
    "nedopustím, aby moje dieťa nosilo na čele nálepku dieťa lesby"..."tieto veci ma opäť len utvrdili v tom, že dieťa mať nechcem" - dnešná spoločnosť je tak odľudštená, že nejako a nijak sú onálepkovaní všetci. Navyše toto platí už len na dedinách. V akýchkoľvek čo i len trochu väčších mestách ľudia žijú bez akéhokoľvek záujmu o svoje okolie. Toto teda nie je žiadny argument prečo nemať dieťa. Skôr je to o mentalite člveka a uvedomení si čo vlastne za sebou zanechá na tomto svete, lebo práve budúcnosť je to, čo je dôležité. Tu sa dostávame k ďalšiemu drvivému faktu o homosexuáloch. Tí ľudia žijú v štýle "carpe diem". Žiadne plány do budúcnosti, max zajtrajší deň. Možno aj z toho vyplýva snaha niečo za sebou zanechať aspoň prostredníctvom kadejakých pochodov a napríklad aj takýchto článkov.
    "Keď som však začala dospievať a prichádzať do pubertálneho veku, veci sa začali trochu otáčať a ja som začala niečo pociťovať"..."učte svoje deti, že existuje aj iný druh lásky ako len medzi mužom a ženou" - sexualita a sexuálna orientácia sa u človeka začína prejavovať a človek si ju začína uvedomovať pri dospievaní. Nie je dôvod o tom hovoriť v detskom veku - tie deti to aj tak nechápu a iba im to doslova narobí bordel v hlavách. Preto je nebezpečné kadejaké zavádzanie sexuálnej výchovy (zvlášť) na prvom stupni ZŠ. Text tento fakt len zdôrazňuje. O to zarážajúcejšie je pretláčanie názoru o "správne" homosexuálnej detskej výchove.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarCinka71 16. júla 2019 o 23:39

    Dnešné deti ,aspoň väčšina ,úplne normálne akceptujú inakosť, nerobia z toho haló, v škole je veľa takýchto dievčat i chlapcov. Doma sa s deťmi ,mám ich tri , o tom rozprávame. Vždy povedia veď sú to takí istí ľudia ako my. Bez rozdielu.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarSrnka123 17. júla 2019 o 15:31

    @Staproky (16.7.2019 07:19)

    Asi ste pozorne necitali kedze moju orientaciu oznacujete za chorobu napriek tomu ze na vedecom podklade padlo rozhodnutie ze homosexualna orientacia nie je choroba a este jedna vec - vy sa citite tak bez viny a bez hriechu ze si dovoli tvrdit ze som zisla z nejakej spravnej cesty a mam sa zamysliet na sebou? ako si dovolujete vy posudzovat ze ja zijem v hriechu - vy nie ste azda hriesnik ? Toto hodnotenie poprosim nechajte na Boha pri poslednom sude mily krestan poprosim vas alebo teda mily brat.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarSrnka123 17. júla 2019 o 21:09

    @Cinka71 (16.7.2019 23:39)
    To ma len tesi ze takto detom hovorite...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarSrnka123 17. júla 2019 o 21:18

    @Funthomas (16.7.2019 09:24)

    Vy ste psycholog ? Tato co vy tu pisete je nejaky vas pohlad na homo ludi a ze su otrhnuti od reality? A co si to dovolujte tu vypisovat ze zijeme zo dna na den a nechceme po sebe nic zanechat - som plnohodnotny clovek ktory je v tejto spolocnosti napomocny v medicinskej oblasti a predtave si ze toto je moja pritomnost i buducnost pomahat ludom ktory moju pomoc potrebuju co sa tu vy povysujete a hanite ludi ze su mimo? A nepisala som ze treba o orientacii detom rozpravat ked maju 5 rokov ale vcase dospievanie je to uplne normalna vec ako ked rodicia detom vysvetlu ako praktizovst bezpecny sex ...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTonizoravy 23. júla 2019 o 22:49

    Janka, uprimne klobuk dolu, mas moju priazen, srdecne ta objimam. Tak velmi ma mrzi ako nase milovane katolicke Slovensko este stale bojuje a nenavidi...zatial co by malo prijimat, pochopit a milovat. Caka nas este dlha cesta, chce to cas a trpezlivost.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJanamichalkova 31. júla 2019 o 13:29

    @Srnka123 (17.7.2019 15:31)

    Z článku sa nedá zistiť, či žijete v hriechu. Byť lesbou nie je hriech. Hriechom je aktívny pohlavný styk inak ako medzi ženou a mužom mimo manželstva.

    Ak teda nie ste v manželstve, lebo by ste nedokázali žiť s mužom v manželstve, ale inak ste čistá, tak je to pred Bohom ok. V ľudskom svete je to pre vás omnoho náročnejšie, lebo manželstvo (jedného muža a jednej ženy) nie je pre vás. Iba celibát je ok - nebojte sa, mnoho ľudí tak žije, nielen kňazi či rehoľné sestry a to nemusia byť ani inak orientovaní.

    Problém nie je len vtedy, ak niekto žije hriešne, ale aj vtedy, ak na to navádza - napríklad takýmto článkom, kde je len uvedené, že aj takýto človek je normálny (to je jasné), ale nie je uvedené, že aktívne tak žiť už ok nie je a nie sú vymenované negatíva s tým spojené (porušenie morálnych princípov, vysoké zdravotné riziká pre danú dvojicu a všetkých, s kým boli v pohlavnom styku, ohrozenie morálneho vývinu mladistvých a pod.).

    Morálny život nie je lepší ako nemorálny. Nemorálny život je horší ako morálny. Znie to podobne, ale je v tom rozdiel a tak treba o tom hovoriť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNehres 18. januára 2020 o 13:45

    ✝️✝️✝️✝️ Nehovorím že mali byť LGBT odsúdení. Neodsudzujem, ale nepodporovanie a odsudzovanie sú dve rôzne veci. Akceptovať LGBT je podporovať hriech. A kto podporuje hriech ide proti Bohu!
    Jedným z hlavných cieľov plánu diablov je zničiť civilizáciu a odstránenie rodiny.
    Na život má právo každý ale život LGBT nie je život ale smrť! LGBT CHOROBA BOLA JE A BUDE. Manželstvo je rodina otec mama a deti. LGBT nemôžu mať rodinu lebo nemôžu spodiť deti.
    ✝️ Ježiš ma oslobodil z homosexuality Luca di Tolva
    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    ✝️ Ježiš Kristus ma oslobodil po 27 rokoch života z homosexuality.




    Čunek povedal: Homosexuáli nerodia deti. Pride je pochod smrti! Dieťa potrebuje mužské aj ženské vzory, ktoré v homosexuálne rodine mať nebudú. Príroda to tak skrátka zariadila. Ľudia si chcú dokázať, že s prírodou zatočia. Petr Hájek: Slovo rodina je od slova rodiť. Homosexuál nemôže vytvoriť rodinu, pretože nemôžu rodiť. Homosexuáli môžu vytvoriť nejakú skupinku, ale nie rodinu. Vicekancelár prezidenta Petr Hájek označil homosexuálov za deviantov.
    Sú dva druhy homosexuálov - je homosexualita vrodená a homosexualita získaná, vplyv prostredia, hriech, nevera v Boha. Boh prehlasuje, že všetkých hriešnikov čo nerobia pokánie, čaká Boží súd a trest. Boh nenávidí akékoľvek sexuálné hriechy, či už páchajú heterosexuáli alebo homosexuáli. Boh mužom zakazuje obliekať sa ako ženy a ženám ako muži. Vyhlásil, že tí, kto by tak robili, sú v jeho očiach ohavní. Boh sám určuje hranice medzi pohlaviami. Jeho stvorenia májú ctiť Božie ustanovenia a žiť podľa neho. Homosexuáli, ktorí sa prezliekajú za opačné pohlavie, sa v Božích očiach dopúšťajú ohavného hriechu. Vbiblii nájdeme jasnú ukážku toho, ako závažný ich hriech bol. Muži žijúci v Sodome prišli k Lótovu domu v túžbe po homosexuálnom styku s jeho hosťami. Lot ich nazval ohavnosťou, ale Sodomčania LGBT vo svojej zvrátenosti odmietli odísť. Bola to desivá situácia, ale Boh nakoniec Lotove dcéry ochránil. A sodomčanov Boh zničil. Skazu oboch miest prežil iba Lót a jeho dve dcéry.
    ✝️ Osvobozený z homosexuality - Pribeh Jozka a Julie -



    ✝️ Lživý název. Měla by jít k Bohu neboť toto je choroba ducha.
    ✝️ Hrozný podvod LGBT„transgenderové medicíny lékař Johns Hopkins, popisuje lži, špatné léky a podvody za tímto hnutím-



    ✝️ Transgender lidé, kteří litovali měnícího se pohlaví -



    ✝️ Jeffrey's Story: Ex-Transgender with Regret -



    ✝️ Příběh Bůh mě uzdravil - Bůh je tak úžasný




    ✝️ Mladý ex-homosexuál povedal: Nebol som naplnený. Ale totálne prázdny. Nejestvujú homosexuáli. Jestvujú len heterosexuálni ľudia s homosexuálnou príťažlivosťou. Nikdy som nebol gayom. Mal som problém a ten vyriešil Ježiš. » jezismaria.weebly.com/homosexualita-je-hriech.html...

    ✝️ Dcéra lesbického páru Millie Fontana vyznáva: Nie som tu kvôli láske dvoch žien LGBT. Čoskoro ako dieťa som pocítila prázdnotu v sebapoznaní a skutočnej láske: Millie Fontana vyrástla s dvoma lesbickými matkami hovorila o svojej skúsenosti prečo pár rovnakého pohlavia nie je dobrý a vôbec nie pre deti. Toto nikto z LGBT nechce počuť. Hovorí: Mala som obe svoje matky, ale nemala som otca.
    Vyrastala som s lesbickým párom a cítila som že mi chýba otec. Ako dieťa som nepoznala pravdu, mala som rada obe akože mamičky. Ale cítila som sa emocionálne nie v poriadku. Matky LGBT nehovoria pravdu o svojom narodení, láska LGBT je chorá, diabolská. Pozrela som na seba do zrkadla a pomyslela som si: „Odkiaľ, od koho som dostala tieto zelené oči?“
    V 11 rokoch som poznála „darcu“, muža, ktorý dal svoje spermie žene, ktorá jej porodila. Millie definuje toto stretnutie s otcom ako jediný okamih v živote, keď prežila moment lásky, pretože mala pocit, že vyplnila medzeru, našla chýbajúci kúsok svojho života a to bol otec. Tieto zelené oči žiadajú, žiadajú poznať pravdu o ich pôvode a že mám skutočného otca a nie dve mamy lesby.
    Nie som tu kvôli láske dvoch žien LGBT, traja ľudia sa rozhodli nechať ma prísť na svet. Prečo by sme to mali ignorovať? Považujem to za násilie. Aká je to diabolská láska medzi dvoma ženami (alebo mužmi), keď tvrdia, že na vytvorenie dieťaťa potrebujú aj muža (alebo ženy).
    Vyrastala som ako ateista bez akejkoľvek náboženskej príslušnosti. Som fanúšikom kresťanov, pretože sú jediní, ktorí sa snažia premýšľať o problémoch, ktoré sa týkajú detí, sú jediní, ktorí sa zaoberajú príbehmi ako sú moje.Vždy sa bude viac detí pýtať na to, čo Millie žiada: poznať pravdu. Iba manželstvo medzi mužom a ženou je ZDRAVÉ, NORMÁLNE.



    » it.aleteia.org/2019/01/10/millie-fontana-mancanza-padr...

    Panna Mária povedala v Medžugorí. Drahé deti! Chcem každého z vás byť šťastný, ale v hriechu nikto nemôže byť šťastný.




    Austrálska žena, ktorá vyrástla s dvoma lesbickými matkami, vysvetľuje, aká bola nešťastná (VIDEO)



    » en.protothema.gr/australian-woman-who-grew-up-with-two-l...





    Prax homosexuality je nezlučiteľná s kresťanským učením.
    ✝️ Nehovorím že mali byť LGBT odsúdení. Neodsudzujem, ale nepodporovanie a odsudzovanie sú dve rôzne veci.
    Jedným z hlavných cieľov plánu diablov je zničiť civilizáciu a odstránenie rodinnej jednotky.

    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    Rodina s normálnymi rodičmi mužov a žien je prirodzená a stabilná.
    Preto ľavica tlačí neobvyklé správanie a robí všetko pre to, aby ho normalizovala prostredníctvom svojich masmédií. To je tak ked sa v porodnici hrajú na Boha. Liberálna gender skazená agenda!! Pohlavia su len dve (muži a ženy) LGBT im ide o to ako sa kdo cítí, ale pohlavím by som to v žiadnom pripade nenazyval.
    Boh nariadil rodinnú jednotku, Satan a jeho légie démonov chcú zničiť všetko, čo Boh stvoril. Ovplyvňuje a má v držbe tých v komunite LGBT, aby zvrátili to, čo je dobré. Celú dobu popierajú Božiu existenciu alebo krútia Boha, aby sa zmestili do ich životného štýlu a vytvorili tak falošného Boha. Boh je tým Bohom, ktorý ho nemení. Dnes je rovnaký ako včera a bude navždy viac. Nech je zo ich sŕdc odstránený závoj temnoty, aby videli pravdu. Treba hovoríť pravdu. Toľko je ľudí v tomto chorom svete bez pravého Boha.
    Genderová VĚDA?! Lživý název. (Obsah dokumentu tomu odpovídá.) Genderismus není vědou, ale čistokrevnou ideologií, se vším škodlivým, co k ideologiím patří. Je příznačné, že vůbec pojem "gender" a jeho zpochybnění uvedla v život historička: N. Z. Davisová, a to na počátku 70. let min. století. Z kruhů historicko-literárně-filozoficko-feministických, tradičně na Západě velmi narudlých a fanaticky ideologických, také vane hlavní proud tzv. výzkumu genderu; skutečná věda (tj. důkazně založená, evidence-based) jen skromně a tiše připomíná, že v těchto případech jde o vážnou PORUCHU, která by měla být léčena, nikoliv obdivována.

    LGBT CHOROBA BOLA JE A BUDE. Manželstvo je rodina otec mama a deti. LGBT nemôžu mať rodinu lebo nemôžu spodiť deti. Jasné? Ježiš Kristus ma oslobodil po 27 rokoch života z homosexuality.





    Bývalá lesbička Janet Boynesová svedčí o svojom obrátení
    USA, Júl 2010 -Bývalá lesba Janet Boynesová otvorene priznáva, že jej homosexuálna orientácia bola len výsledkom sexuálneho a psychického zneužívania v detstve. Presne tak, ako sa to deje aj v prípadoch mnohých iných žien.

    Vychoval ju mamin partner - alkoholik, ktorý matku zneužíval. Janet sa tak dostalo v detstve málo materinskej náklonnosti. V dvanástich rokoch bola Janet zneužívaná svojim príbuzným a neskôr miništrantom z kostola. Odvtedy si voči mužom vytvorila averziu. Pochopenie nachádzala u rovnakého pohlavia a útechu v drogách.
    „Ženy ma priťahovali viac“, priznala Janet v rozhovore pre CBN. „Toľko mužov ma zranilo, že ženy sa mi zdali byť bližšie.“
    Svoju bolesť schovávala za zdanlivú mužnosť a stal sa z nej školský tyran. V tom období sa jej spolužiaci priamo spýtali na to, či je lesba. Túto problematiku však ignorovala do svojich dvadsiatich rokov, pokým nezažila svoju prvú homosexuálnu skúsenosť so ženou.

    Aj napriek tomu, že sa obrátila a stala sa kresťankou, jej skúsenosť s lesbickým životom ju o vieru pripravila. Bola vtiahnutá do životného štýlu homosexuálov, plného dramatických peripetií a bolesti. Striedala jednu partnerku za druhou, bola závislá na kokaíne a trpela bulímiou.

    „Žila som hrozným životom. Všetko sa pokazilo“, priznáva Boynes. „Stále som však odmietala vrátiť sa k Bohu.“

    Jej život sa začal meniť v momente, keď ju pozvali do kostola, okolo ktorého často prechádzala cestou do práce.
    „Nedokázala som triezvo uvažovať a tak som povedala, že prídem. A prišla som. Mala som oblečené smiešne nohavice a netušila som, čo ma vlastne čaká. Zrazu som sa ocitla v prítomnosti deviatich žien, krásnych a veľmi ženských. V duchu som si kládla otázku, do čoho som sa to zase namočila. A tak som tam sedela - so sklonenou hlavou a s hanbou. Myslela som si, že tie ženy sú kruté, že si ma tam teraz pekne podajú a nakoniec ma vyhodia von," hovorí.

    „Každý sa predstavil svojim menom a keď prišiel rad na mňa, povedala som: Volám sa Janet a žijem homosexuálnym životom, ale ak mi pomôžete, tak budem žiť pre Pána.“

    Veriaci z kostola jej prejavili veľa porozumenia a podporovali ju v rozhodnutí skoncovať s doterajším životným štýlom a drogovou závislosťou. Jeden pár z farnosti jej ponúkol možnosť bývať s nimi. Tu počas roka života zakúsila lásku, ktorú nikdy v detstve nezažila. Úplne zanechala lesbický život a obnovila svoju heterosexuálnu orientáciu.

    „Chcela by som, aby každý, kto žije homosexuálnym životom a kto nepoznal lásku svojich rodičov, zažil skutočnosť, že práve Boh je otcom pre tých, čo nemajú otca či matku“, hovorí Janet. „To, čo Boh spravil pre mňa, urobí aj pre nich.“

    Po jedenástich rokoch Boynesová vedie duchovné poradenstvo, ktoré ponúka pomocnú ruku tým, ktorí chcú zanechať svoju homosexuálnu orientáciu. Taktiež svedčila pred Okresným súdom štátu Minesota proti uzatváraniu homosexuálnych manželstiev.
    V minulosti sa so svojou homosexuálnou partnerkou chceli zobrať a adoptovať si dieťa. Dodáva však, že je nesmierne šťastná a vďačná za to, že od svojich plánov upustili a uchránili tak seba i spoločnosť pred ďalšou nefunkčnou rodinou. „Deti potrebujú jedného otca a jednu matku,“ svedčí Boynesová.
    Taktiež zdôraznila vážnosť vedeckých výskumov, ktoré poukazujú na nezdravé až fatálne následky legalizovania homosexuálnych partnerstiev. „Videla som to na životoch mojich priateľov v období, keď som žila homosexuálnym životom, “ tvrdí
    » getsemani.estranky.sk/clanky/svedectva/byvala-lesbicka-svedci...






    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNehres 18. januára 2020 o 13:48

    @Janamichalkova (31.7.2019 13:29)
    ✝️ Ježiš ma oslobodil z homosexuality Luca di Tolva
    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    ÚTOK NA RODINU: LGBTIQ, FEMINIZMUS, MODERNÉ CHORÉ UMENIE.
    » gloria.tv/post/871To3uiVsvK4VZayCEMQV9oW...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNehres 18. januára 2020 o 13:51

    ✝️✝️✝️✝️ Nehovorím že mali byť LGBT odsúdení. Neodsudzujem, ale nepodporovanie a odsudzovanie sú dve rôzne veci. Akceptovať LGBT je podporovať hriech. A kto podporuje hriech ide sebe, zdravému rozumu, prírode a proti Bohu !
    Jedným z hlavných cieľov plánu diablov je zničiť civilizáciu a odstránenie rodiny.
    Na život má právo každý ale život LGBT nie je život ale smrť! LGBT CHOROBA BOLA JE A BUDE. Manželstvo je rodina otec mama a deti. LGBT nemôžu mať rodinu lebo nemôžu spodiť deti.
    ✝️ Ježiš ma oslobodil z homosexuality Luca di Tolva
    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    ÚTOK NA RODINU: LGBTIQ, FEMINIZMUS, MODERNÉ CHORÉ UMENIE.
    » gloria.tv/post/871To3uiVsvK4VZayCEMQV9oW...

    ✝️ Ježiš Kristus ma oslobodil po 27 rokoch života z homosexuality.
    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    Čunek povedal: Homosexuáli nerodia deti. Pride je pochod smrti! Dieťa potrebuje mužské aj ženské vzory, ktoré v homosexuálne rodine mať nebudú. Príroda to tak skrátka zariadila. Ľudia si chcú dokázať, že s prírodou zatočia. Petr Hájek: Slovo rodina je od slova rodiť. Homosexuál nemôže vytvoriť rodinu, pretože nemôžu rodiť. Homosexuáli môžu vytvoriť nejakú skupinku, ale nie rodinu. Vicekancelár prezidenta Petr Hájek označil homosexuálov za deviantov.
    Sú dva druhy homosexuálov - je homosexualita vrodená a homosexualita získaná, vplyv prostredia, hriech, nevera v Boha. Boh prehlasuje, že všetkých hriešnikov čo nerobia pokánie, čaká Boží súd a trest. Boh nenávidí akékoľvek sexuálné hriechy, či už páchajú heterosexuáli alebo homosexuáli. Boh mužom zakazuje obliekať sa ako ženy a ženám ako muži. Vyhlásil, že tí, kto by tak robili, sú v jeho očiach ohavní. Boh sám určuje hranice medzi pohlaviami. Jeho stvorenia májú ctiť Božie ustanovenia a žiť podľa neho. Homosexuáli, ktorí sa prezliekajú za opačné pohlavie, sa v Božích očiach dopúšťajú ohavného hriechu. Vbiblii nájdeme jasnú ukážku toho, ako závažný ich hriech bol. Muži žijúci v Sodome prišli k Lótovu domu v túžbe po homosexuálnom styku s jeho hosťami. Lot ich nazval ohavnosťou, ale Sodomčania LGBT vo svojej zvrátenosti odmietli odísť. Bola to desivá situácia, ale Boh nakoniec Lotove dcéry ochránil. A sodomčanov Boh zničil. Skazu oboch miest prežil iba Lót a jeho dve dcéry.
    ✝️ Osvobozený z homosexuality - Pribeh Jozka a Julie -



    ✝️ Lživý název. Měla by jít k Bohu neboť toto je choroba ducha.
    ✝️ Hrozný podvod LGBT„transgenderové medicíny lékař Johns Hopkins, popisuje lži, špatné léky a podvody za tímto hnutím-



    ✝️ Transgender lidé, kteří litovali měnícího se pohlaví -



    ✝️ Jeffrey's Story: Ex-Transgender with Regret -



    ✝️ Příběh Bůh mě uzdravil - Bůh je tak úžasný




    ✝️ Mladý ex-homosexuál povedal: Nebol som naplnený. Ale totálne prázdny. Nejestvujú homosexuáli. Jestvujú len heterosexuálni ľudia s homosexuálnou príťažlivosťou. Nikdy som nebol gayom. Mal som problém a ten vyriešil Ježiš. » jezismaria.weebly.com/homosexualita-je-hriech.html...

    ✝️ Dcéra lesbického páru Millie Fontana vyznáva: Nie som tu kvôli láske dvoch žien LGBT. Čoskoro ako dieťa som pocítila prázdnotu v sebapoznaní a skutočnej láske: Millie Fontana vyrástla s dvoma lesbickými matkami hovorila o svojej skúsenosti prečo pár rovnakého pohlavia nie je dobrý a vôbec nie pre deti. Toto nikto z LGBT nechce počuť. Hovorí: Mala som obe svoje matky, ale nemala som otca.
    Vyrastala som s lesbickým párom a cítila som že mi chýba otec. Ako dieťa som nepoznala pravdu, mala som rada obe akože mamičky. Ale cítila som sa emocionálne nie v poriadku. Matky LGBT nehovoria pravdu o svojom narodení, láska LGBT je chorá, diabolská. Pozrela som na seba do zrkadla a pomyslela som si: „Odkiaľ, od koho som dostala tieto zelené oči?“
    V 11 rokoch som poznála „darcu“, muža, ktorý dal svoje spermie žene, ktorá jej porodila. Millie definuje toto stretnutie s otcom ako jediný okamih v živote, keď prežila moment lásky, pretože mala pocit, že vyplnila medzeru, našla chýbajúci kúsok svojho života a to bol otec. Tieto zelené oči žiadajú, žiadajú poznať pravdu o ich pôvode a že mám skutočného otca a nie dve mamy lesby.
    Nie som tu kvôli láske dvoch žien LGBT, traja ľudia sa rozhodli nechať ma prísť na svet. Prečo by sme to mali ignorovať? Považujem to za násilie. Aká je to diabolská láska medzi dvoma ženami (alebo mužmi), keď tvrdia, že na vytvorenie dieťaťa potrebujú aj muža (alebo ženy).
    Vyrastala som ako ateista bez akejkoľvek náboženskej príslušnosti. Som fanúšikom kresťanov, pretože sú jediní, ktorí sa snažia premýšľať o problémoch, ktoré sa týkajú detí, sú jediní, ktorí sa zaoberajú príbehmi ako sú moje.Vždy sa bude viac detí pýtať na to, čo Millie žiada: poznať pravdu. Iba manželstvo medzi mužom a ženou je ZDRAVÉ, NORMÁLNE.



    » it.aleteia.org/2019/01/10/millie-fontana-mancanza-padr...

    Panna Mária povedala v Medžugorí. Drahé deti! Chcem každého z vás byť šťastný, ale v hriechu nikto nemôže byť šťastný.




    Austrálska žena, ktorá vyrástla s dvoma lesbickými matkami, vysvetľuje, aká bola nešťastná (VIDEO)



    » en.protothema.gr/australian-woman-who-grew-up-with-two-l...





    Prax homosexuality je nezlučiteľná s kresťanským učením.
    ✝️ Nehovorím že mali byť LGBT odsúdení. Neodsudzujem, ale nepodporovanie a odsudzovanie sú dve rôzne veci.
    Jedným z hlavných cieľov plánu diablov je zničiť civilizáciu a odstránenie rodinnej jednotky.

    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...
    " target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente">» gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    Rodina s normálnymi rodičmi mužov a žien je prirodzená a stabilná.
    Preto ľavica tlačí neobvyklé správanie a robí všetko pre to, aby ho normalizovala prostredníctvom svojich masmédií. To je tak ked sa v porodnici hrajú na Boha. Liberálna gender skazená agenda!! Pohlavia su len dve (muži a ženy) LGBT im ide o to ako sa kdo cítí, ale pohlavím by som to v žiadnom pripade nenazyval.
    Boh nariadil rodinnú jednotku, Satan a jeho légie démonov chcú zničiť všetko, čo Boh stvoril. Ovplyvňuje a má v držbe tých v komunite LGBT, aby zvrátili to, čo je dobré. Celú dobu popierajú Božiu existenciu alebo krútia Boha, aby sa zmestili do ich životného štýlu a vytvorili tak falošného Boha. Boh je tým Bohom, ktorý ho nemení. Dnes je rovnaký ako včera a bude navždy viac. Nech je zo ich sŕdc odstránený závoj temnoty, aby videli pravdu. Treba hovoríť pravdu. Toľko je ľudí v tomto chorom svete bez pravého Boha.
    Genderová VĚDA?! Lživý název. (Obsah dokumentu tomu odpovídá.) Genderismus není vědou, ale čistokrevnou ideologií, se vším škodlivým, co k ideologiím patří. Je příznačné, že vůbec pojem "gender" a jeho zpochybnění uvedla v život historička: N. Z. Davisová, a to na počátku 70. let min. století. Z kruhů historicko-literárně-filozoficko-feministických, tradičně na Západě velmi narudlých a fanaticky ideologických, také vane hlavní proud tzv. výzkumu genderu; skutečná věda (tj. důkazně založená, evidence-based) jen skromně a tiše připomíná, že v těchto případech jde o vážnou PORUCHU, která by měla být léčena, nikoliv obdivována.

    LGBT CHOROBA BOLA JE A BUDE. Manželstvo je rodina otec mama a deti. LGBT nemôžu mať rodinu lebo nemôžu spodiť deti. Jasné? Ježiš Kristus ma oslobodil po 27 rokoch života z homosexuality.





    Bývalá lesbička Janet Boynesová svedčí o svojom obrátení
    USA, Júl 2010 -Bývalá lesba Janet Boynesová otvorene priznáva, že jej homosexuálna orientácia bola len výsledkom sexuálneho a psychického zneužívania v detstve. Presne tak, ako sa to deje aj v prípadoch mnohých iných žien.

    Vychoval ju mamin partner - alkoholik, ktorý matku zneužíval. Janet sa tak dostalo v detstve málo materinskej náklonnosti. V dvanástich rokoch bola Janet zneužívaná svojim príbuzným a neskôr miništrantom z kostola. Odvtedy si voči mužom vytvorila averziu. Pochopenie nachádzala u rovnakého pohlavia a útechu v drogách.

    „Ženy ma priťahovali viac“, priznala Janet v rozhovore pre CBN. „Toľko mužov ma zranilo, že ženy sa mi zdali byť bližšie.“

    Svoju bolesť schovávala za zdanlivú mužnosť a stal sa z nej školský tyran. V tom období sa jej spolužiaci priamo spýtali na to, či je lesba. Túto problematiku však ignorovala do svojich dvadsiatich rokov, pokým nezažila svoju prvú homosexuálnu skúsenosť so ženou.

    Aj napriek tomu, že sa obrátila a stala sa kresťankou, jej skúsenosť s lesbickým životom ju o vieru pripravila. Bola vtiahnutá do životného štýlu homosexuálov, plného dramatických peripetií a bolesti. Striedala jednu partnerku za druhou, bola závislá na kokaíne a trpela bulímiou.

    „Žila som hrozným životom. Všetko sa pokazilo“, priznáva Boynes. „Stále som však odmietala vrátiť sa k Bohu.“

    Jej život sa začal meniť v momente, keď ju pozvali do kostola, okolo ktorého často prechádzala cestou do práce.

    „Nedokázala som triezvo uvažovať a tak som povedala, že prídem. A prišla som. Mala som oblečené smiešne nohavice a netušila som, čo ma vlastne čaká. Zrazu som sa ocitla v prítomnosti deviatich žien, krásnych a veľmi ženských. V duchu som si kládla otázku, do čoho som sa to zase namočila. A tak som tam sedela - so sklonenou hlavou a s hanbou. Myslela som si, že tie ženy sú kruté, že si ma tam teraz pekne podajú a nakoniec ma vyhodia von," hovorí.

    „Každý sa predstavil svojim menom a keď prišiel rad na mňa, povedala som: Volám sa Janet a žijem homosexuálnym životom, ale ak mi pomôžete, tak budem žiť pre Pána.“

    Veriaci z kostola jej prejavili veľa porozumenia a podporovali ju v rozhodnutí skoncovať s doterajším životným štýlom a drogovou závislosťou. Jeden pár z farnosti jej ponúkol možnosť bývať s nimi. Tu počas roka života zakúsila lásku, ktorú nikdy v detstve nezažila. Úplne zanechala lesbický život a obnovila svoju heterosexuálnu orientáciu.

    „Chcela by som, aby každý, kto žije homosexuálnym životom a kto nepoznal lásku svojich rodičov, zažil skutočnosť, že práve Boh je otcom pre tých, čo nemajú otca či matku“, hovorí Janet. „To, čo Boh spravil pre mňa, urobí aj pre nich.“

    Po jedenástich rokoch Boynesová vedie duchovné poradenstvo, ktoré ponúka pomocnú ruku tým, ktorí chcú zanechať svoju homosexuálnu orientáciu. Taktiež svedčila pred Okresným súdom štátu Minesota proti uzatváraniu homosexuálnych manželstiev.

    V minulosti sa so svojou homosexuálnou partnerkou chceli zobrať a adoptovať si dieťa. Dodáva však, že je nesmierne šťastná a vďačná za to, že od svojich plánov upustili a uchránili tak seba i spoločnosť pred ďalšou nefunkčnou rodinou. „Deti potrebujú jedného otca a jednu matku,“ svedčí Boynesová.

    Taktiež zdôraznila vážnosť vedeckých výskumov, ktoré poukazujú na nezdravé až fatálne následky legalizovania homosexuálnych partnerstiev. „Videla som to na životoch mojich priateľov v období, keď som žila homosexuálnym životom, “ tvrdí.

    » getsemani.estranky.sk/clanky/svedectva/byvala-lesbicka-svedci...








    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarNehres 18. januára 2020 o 13:52

    ✝️ Ježiš ma oslobodil z homosexuality Luca di Tolva
    » gloria.tv/post/ZRGXcwkaGjG64eQkXMaRJwfCE...

    ÚTOK NA RODINU: LGBTIQ, FEMINIZMUS, MODERNÉ CHORÉ UMENIE.
    » gloria.tv/post/871To3uiVsvK4VZayCEMQV9oW...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMajka29 3. júla 2021 o 18:19

    Ďakujem krásne za vyjadrenie aj článok , tak ako aj píšete nikdy neviete či to nebude váš súrodenec a je lepšie vedieť čo čakať a hlavne čo prežíva a čím si prechádza pri uvedomovaní si vlastnej orientácie. Nieje to nič nesprávne len iná forma lásky bohužiaľ v našom spomalenom štáte niečo ako akceptovanie rozdielov a prijatie aj niečoho iného ako nám bolo možno vštepované práve vierou budeme ešte čakať dlho ak vôbec . Nové a iné neznamená zlé a choré ,ľudia otvorená myseľ a možno kúsok menej
    súdenia ostatných je na mieste.
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >