Spievankovo prichádza s ďalšou novou časťou, bude sa v nej učiť angličtina

pt, 21. mája 2020 o 04:52

Po nedávnej úspešnej premiére nového dielu populárneho detského pásma Spievankovo je tu jeho ďalšia časť. Tentoraz sa v nej bude vyučovať hravou formou angličtina. Vidieť ju môžete už túto nedeľu na webe TV JOJ.

Spievanka, Zahrajko a ich kamaráti pozývajú na zábavné učenie sa angličtiny.

Foto: TV JOJ

V novom programe nazvanom Angličanina pre všetky deti sa opäť okrem Spievanky a Zahrajka objavia aj ďalšie obľúbené postavy ako Víla Nezábudka, Zajko Smejko, Píšťalka Tidlalka či Krajčír Rak.

Ako naznačuje názov, tentoraz bude hlavným motívom angličtina. „Deti sa nielen zabavia, zatancujú a zaspievajú, ale zároveň sa budú hravo učiť po anglicky,“ sľubujú tvorcovia.

V slovensko-anglickom interaktívnom hudobnom muzikále vystúpi dvadsať účinkujúcich. S mravcami bubeníkmi sa napríklad deti naučia počítať do desať, potom zasa pomenovať po anglicky zvieratká, s ktorými si aj zaspievajú. Krajčír Rak ich naučí farby a dokonca bude aj snežiť!

Druhá koncertná premiéra Spievankova Angličanina pre všetky deti bude rovnako ako prvá aprílová Zázračný poklad dostupná na webe TV JOJ. Vysielať sa bude v nedeľu 24. mája o desiatej dopoludnia na www.joj.sk. V archíve televízie bude dostupný do pondelka 25. mája do šiestej podvečer.

Na sledovanie je potrebné si zakúpiť rodinný lístok, a to na webe JOJ, v sieti Ticketportal alebo Inviton. Stojí 4,99 €. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý umožní sledovanie v najvyššej obrazovej kvalite. Prajeme príjemnú zábavu!





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >