Ruské hviezdy sa bláznia s rodinou. Ovečkin ako tanečník, vybozkávaný Kovaľčuk pod balónmi

pt, 13. mája 2019 o 17:00

Hlavy majú teraz síce plné hokeja a práve prebiehajúcich majstrovstiev sveta, vo voľnom čase sú najväčšie ruské hviezdy Iľja Kovaľčuk a Alexander Ovečkin láskyplní a starostliví otcovia. Pozrite si, ako im to s deťmi pristane.

Iľja Kovaľčuk s manželkou Nikol vychovávajú svoje štyri deti, a súdiac podľa fotografií na hokejistovom Instagrame, užívajú si láskyplnú a radostnú atmosféru. Kapitán ruskej reprezentácie sa rodinkou na sociálnych sieťach chváli často a rád.

Syn Arťom hrá tiež hokej, s otcom si občas spoločne aj zatrénujú. „Arťom Iľjič, ďakujem za dobrý tréning,“ napísal ruský hokejista k prvej fotografii. Vzťah k športu rodina nezaprie, v čase voľna ich bolo možné stretnúť aj na lyžiarskych svahoch. Nedávne narodeniny Iľju oslávili na záhradnej párty s množstvom balónov. A ako v každej správnej rodine, deti dostali psa. „Posila v rodine,“ ako Iľja Kovaľčuk šteniatko v komentári k videu nazval, hravo zabáva celú rodinu. Pobavte sa aj vy.





Kovaľčukovci spolu

Parketový lev Ovečkin

Alexander Ovečkin si syna zatiaľ iba pestuje v náručí, ako ujo to však vie na oslave poriadne roztočiť. Ako vidno, rovnako šikovný ako na ľade je aj na tanečnom parkete!

S manželkou Nastasjou majú trištvrteročného syna Sergeja, z ktorého rastie valibuk. Na strednej fotografii s mamou, keď mal osem mesiacov. Sergej sa narodil vlani v auguste a ruský hokejista ho pomenoval po svojom bratovi, ktorý tragicky zahynul pri autohavárii, keď mal Alexander desať rokov.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >