Veronika Velez Zuzulová prvýkrát ukázala celú rodinku. Ako inak, všetci traja v lyžiarskom!

pt, 30. januára 2019 o 12:41

Prvýkrát všetci pokope! Veronika Velez Zuzulová sa na Instagrame pochvália prvou fotkou kompletnej rodinky s manželom Romainom a malým Julom Gejzom. Kde inde, než na lyžovačke. „Family day, Love day, my boys...“ komentovala.



Spoločne strávený čas je pre nich vzácnosťou, Veronika hoci už nepreteká, na lyžiarskych svahoch má množstvo povinností a nabitý kalendár.
Už cez víkend ju budeme počuť na RTVS spolukomentovať ženské preteky Svetového pohára z Mariboru, kde štartuje aj naša špičková lyžiarka a Veronikina kamarátka Petra Vlhová.

Dni predtým Veronika využila na pobyt na Slovensku, nie však bez lyží. Trávi ich vo Vrátnej doline, so svojimi rodičmi a mladými pretekármi, členmi Akadémie Veroniky Velez Zuzulovej. Tú založili s otcom len nedávno, keď Veronika skončila s aktívnou kariérou práve preto, aby pomohli Slovensku vychovať ďalších úspešných lyžiarov a lyžiarky.

Kedysi vo Vrátnej zvykla Veronika s otcom Timotejom trénovať, dnes je sama v úlohe trénerky a samozrejme, mamy, o čom svedčí aj táto fotka, ktorú tiež zverejnila na Instagrame.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >