Známi slovenskí raperi: Tvrdí chlapi, ale nežní oteckovia. Pozrite sa, ako im to s deťmi pristane

gb, pt, 11. apríla 2019 o 05:43

Nekladú si servítku pred ústa, v piesňach nahlas kritizujú veci okolo seba, neraz i za pomoci vulgarizmov, v súkromí sú však aj naši najslávnejší raperi citliví muži. Tvrdí chlapíci na pódiu sa doma menia na obyčajných otcov, hrdých na svoje rodiny, ktorí sa na sociálnych sieťach delia o krásne chvíle s deťmi. Ego, Separ, Kali, Rytmus – každý prežíva inú životnú etapu, každý rovnako nadšene.

Ego je otcom dvoch malých dcér, dve deti má doma aj Separ, partner speváčky Tiny, Kalimu sa dcérka narodila len vo februári a Rytmusa to všetko ešte len čaká o pár mesiacov. Ale pripravuje sa už teraz.

Rytmus s Jasminou sa nevedia dočkať

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, sa na dieťatko, ktoré čakajú s moderátorkou Jasminou Alagič, veľmi teší. A zjavne aj Jasmina, ktorá je už aspoň čerstvou tetou, a takto si užíva dve bábätká naraz.



Bábätko pomáha "tete" pestovať aj Rytmus.


Kali je z dcérky Nelly celý preč

Raper Kali, vlastným menom Koloman Magyary, sa stal oteckom len tento rok v polovici februára. Jeho priateľka Alica porodila dcérku Nelly. Kali je v súčasnosti porotcom v talentovej súťaži Hlas Československa, ale dal sa už počuť, že kvôli rodine si chce dať v práci trochu prestávku. A v septembri chystá s partnerkou dokonca svadbu, termín už majú rezervovaný.







Fotka, ktorá vznikla hneď po pôrode.




Kali vzal maličkú dcérku do nahrávacieho štúdia. Ako napísal na Instagrame, aj s maminou to tam boli skontrolovať.





Spoločné ráno, takto Kali okomentoval fotku s dcérkou.











Len „to“ je zároveň všetko

„Kamaráti, to je to, od čoho sa odvíja všetko ostatné,“ vystihol to Separ v komentári k tejto spoločnej rodinnej fotografii.



Kniha a slúchadlo v uchu

Raper Ego, vlastným menom Michal Straka, ak je doma, svojim dvom dcéram číta pred spaním rozprávku. Samozrejme, slúchadlo v uchu musí byť. Pre istotu...

Štyriapolročná Nina Ľudmila Sandra a takmer trojročná Sofia Dobromila sú spolu s manželkou Petrou raperovou prioritou. Keď bola Ninka bábätko, bez problémov ju aj prebaľoval. Dokonca jej spieval, nie však rap, ale piesne, ktoré ho naučila manželka.

Fotografie zo súkromia nezverejňuje často, zakaždým je to však milý pohľad. Narodeniny svojich dcér oslavujú ako sa patrí – krásnou veľkou tortou!


Druhé narodeniny mladšej Sofie

A štvrté staršej Ninky.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >