Rozkošné alebo strašné? VIDEO detskej hry rozhádalo ľudí na internete

pt, 16. júna 2020 o 04:29

Hra dievčatka na školu a prísnu učiteľku. Má všetko, stoličky, stolík, výkresy, farbičky, dokonca i tabuľu, na ktorú kreslí kriedou kvetinku. Až na tých žiakov... Pozrite si video, ktoré vyvolalo na Facebooku polemiku – je rozkošné alebo hrozné?

Žiakmi malej učiteľky sú totiž dve mačky, ktoré vzorne sedia na stoličkách a sledujú svoju učiteľku. Ako sa ich podarilo prinútiť, aby takto pokojne sedeli, je malou záhadou. V každom prípade, kým jedna skupina v tom vidí milú detskú hru a vynaliezavosť dievčatka, ktorému chýbajú ozajstní žiaci, druhá sa pohoršuje nad týraním zvierat.



Na prvý pohľad vyzerajú pokojne sediace mačky naozaj neprirodzene. O mačkách je však známe, že si príliš nenechajú diktovať – robia, čo sa im páči. Môžete ich hladkať, koľko chcete, ak nechcú byť na vašich rukách, jednoducho vyskočia. A zasa naopak, ak sa im nechce, len ťažko ich odniekiaľ vyženiete. Tieto sa zdajú byť zo skupiny tých prispôsobivejších. Alebo nie? Čo si myslíte vy?



Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarBuko1 16. júna 2020 o 17:08

    Ak toto niekomu pripadá ako týranie zvierat, tak v ŽIVOTE nemal mačku. Niektorí ľudia by fakt mali miesto riešenia čo je týranie radšej navštíviť psychiatra. Tie mačky vôbec nevyzerajú že by tam boli nedobrovoľne, ak by sa im tá hra nepáčila, tak by sa správali inak.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJanamichalkova 16. júna 2020 o 22:04

    Dievcatku v prvom rade chyba spolocnost inych deti. To je vacsie tyranie ....
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >