Rodinno-fantazijný Lestival vypukne zajtra v Dolnej Krupej pri Trnave, vystúpi aj Zuzana Smatanová

gb, 17. mája 2019 o 05:47

V sobotu 18. mája sa v historickom parku v Dolnej Krupej pri Trnave koná druhý ročník rodinno-fantazijného Lestivalu.

Na Lestivale bude aj tento rok bohatý program.

Foto: Facebook Lestivalu

„Lestival je krasohľad do tej najkrajšej ríše. Do ríše fantázie, kde sa cukrová vata vyrába z oblakov, draci majú hudobný vkus, Laktibrada pije kapučíno a Valibuk s úsmevom váľa boky. Teda, vlastne buky. Spojte sa na jeden deň so svetom bytostí z Dobšinského rozprávok a slovanskej mytológie," takto lákajú organizátori na Lestival.

Bohatý program bude trvať od deviatej ráno až do noci. „Začíname hneď, ako opadne ranná rosa. Podujatie otvoria lesné víly za spevu tajomnej Eniesy. Deťom bude celý deň na Lestivale patriť nepremokavé pódium Rybník, na hlavnom pódiu Les vystúpia fantazijné formácie ako Zuzana Smatanová aj Puding pani Elvisovej. Pripravujeme tiež obľúbené folklórne pódium Grotta. Park v Dolnej Krupej sa na jeden deň premení na miesto inšpiratívnych zákutí, workshopov, diskusií a výtvarných inštalácií. Čakajte zakliate dáždniky, z ktorých celú noc prší, púpavy veľké ako stromy aj naozajstné medovníkové chalúpky. Končíme uprostred noci bašávlom (oslavou) so svetluškami," predstavujú organizátori program.

Vstupné je 14 eur, deti do 130 centimetrov neplatia nič. Z Trnavy bude na festival premávať v pravidelných intervaloch zážitkový Lestibus. Ak by chcel niekto na Lestivale stanovať, je možné si k vstupenke kúpiť za 15 eur miesto v Mesačnom tábore alebo za 25 eur takzvaný Karavan parking. Viac informácií o podujatí nájdete na www.lestival.sk.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >