Online projekt Liptov s deťmi pomôže zostaviť program jarných prázdnin

Gabriela Bachárová, 7. marca 2022 o 03:21

Zostaviť program jarných prázdnin na Liptove na mieru môže rodičom i školákom pomôcť online projekt Liptov s deťmi.

Lyžiarske stredisko Čertovica.

Foto: Visitliptov.sk

„Aj na poslednú chvíľu sa stále dá rezervovať ubytovanie na jarné prázdniny na Liptove. Podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré a na kopcoch dokonca očakávame ďalšie sneženie. Ak rodiny s deťmi hľadajú lyžovačku v Jasnej, na Malinnom Brde či v iných strediskách a rôzne doplnkové aktivity, tak im dávam do pozornosti online projekt,” uviedol predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov Ján Blcháč s tým, že dostupný je na webe regiónu a na sociálnych sieťach.

Projekt sprostredkuje prírodné krásy, dopĺňajú ho tipy na lyžovačky, vodné a zábavné parky, náučné výlety, tipy na prechádzky s kočíkom či v horšom počasí. „Chceme, aby mali dospelí čo najmenej starostí s prípravou a aby boli pre nich aj pre ich deti prázdniny na Liptove v prvom rade jedinečným zážitkom,” doplnil Blcháč.

Podľa riaditeľky OOCR Región Liptov Dariny Bartkovej po lyžovačke dobre padne návšteva vodných parkov. „V jednom z nich sa vďaka vhodnej tropickej klíme darí aj banánovníkom a práve na jar tam dozrievajú banány. Liptovské múzeum v čase jarných prázdnin pozýva všetky deti a študentov až do 26 rokov do otvorených expozícií bezplatne. Týka sa to aj obľúbeného skanzenu v Pribyline,” dodala.

Projekt Liptov s deťmi realizovala OOCR Región Liptov a v roku 2021 naň použila aj prostriedky z dotácie Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške 3800 eur.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >