Nasťa Kuzminová s dcérkou Olíviou ako slovenské olympioničky

pt, 6. mája 2019 o 12:28

Nasťa Kuzminová si po mimoriadne úspešnej sezóne dopriala dovolenku s rodinou na Kamčatke. Kto by čakal sladké ničnerobenie, nie je to tak. Bežky Nasťa neodložila ani počas oddychu, a konečne mala čas užiť si svoje deti. Na Instagrame sa pochválila fotografiou so štvorročnou dcérou Olíviou, obe v športovom a v slovenských olympijských šatkách.


Podobáme sa?, pýta sa hrdá mama pri spomínanej fotografii. Dodáva, že chvíle s deťmi sú pre ňu veľmi vzácne. Nasťa ako vrcholová športovkyňa trávila väčšinu roka na cestách aj s manželom Danielom, jej trénerom. Olívia a o osem rokov starší Jelisej boli často v opatere starých rodičov. Teraz, po skončení kariéry by sa to malo zmeniť.

Nasťa je Ruska so slovenským štátnym občianstvom, jej manžel Daniel v minulosti reprezentoval Izrael v behu na lyžiach. Jelisej a Olívia vyrastajú na Slovensku, a hoci majú ruských príbuzných, sú z nich aj malí Slováci.

Jelisej ešte počas sezóny ako hrdý fanúšik. Mamy i Slovenska. Môj najlepší fanúšik, zabávač, kritik aj motivátor, komentovala Nasťa.


Na Kamčatke si dopriali aj relax v termálnych prameňoch.


Nádhera, akú doma neuvidíte.


Kuzminovci pohromade, pozdrav z uplynulých Vianoc.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >