Najkrajší výrobok od mamky. V celoslovenskej súťaži zvíťazila krásna maľba dievčiny v kroji

gb, 1. januára 2020 o 03:59

Víťazky celoslovenskej súťaže O najkrajší výrobok 2019 od mamky sú známe. Ktoré výrobky od slovenských mamičiek najviac zaujali verejnosť a odbornú porotu?

V súťaži zvíťazila mamička Elena Varšaviková s maľbou Súčasná minulosť. Na druhom mieste sa umiestnila Marcela Novysedláková s „čarovným kufríkom roztomilých myšiek" a tretiu priečku obsadila Lýdia Maďarová s nádhernými svadobnými šatami. Cenu hlavného mediálneho partnera Dobrých novín získala Lucia Pereszlenyiova s vlastnou značkou vína a pohárov Mama potrebuje víno. Pozrite si, ako vyzerajú ocenené výrobky.

Prvé miesto získala Elena Varšaviková s maľbou Súčasná minulosť.

Foto: Čo dokáže mama


Držiteľkou druhého miesta je Marcela Novysedláková s „čarovným kufríkom roztomilých myšiek".

Foto: Čo dokáže mama


Tretie miesto získala Lýdia Maďarová so svadobnými šatami.

Foto: Čo dokáže mama


Cenu hlavného mediálneho partnera má Lucia Pereszlenyiova s vlastnou značkou vína a pohárov Mama potrebuje víno.

Foto: Čo dokáže mama


„Do súťaže sa prihlásilo 170 ručne tvorených výrobkov slovenských mamičiek, ktoré vynikali originalitou a precíznosťou spracovania. Každý výrobok má za sebou silný príbeh, ktorý odzrkadľuje výnimočnosť samotnej autorky, húževnatú prácu, silného ducha a schopnosť ísť za svojimi snami," uviedol organizátor súťaže, spoločnosť Čo dokáže mama, ktorá prevádzkuje rovnomenný web zameraný na predaj výrobkov či služieb, ktoré ponúkajú slovenské mamičky.

„Opäť sme ako ženy, ako matky ukázali, že tvorenie pozdvihuje ducha, naše rodiny a našu spoločnosť. Vďaka vám slovenské remeslo ostáva živé pre generácie našich detí. Aj toto dokáže mama," dodal organizátor.

Tím Čo Dokáže Mama vybral zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnili podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpili do verejného hlasovania. Tieto výrobky zverejnili na začiatku decembra minulého roku na Facebooku. Hlasovalo sa pomocou lajkov a 15 výrobkov s najviac lajkami postúpilo do finále. Z finálových výrobkov vybrala porota tri víťazné.

Mediálnym partnerom súťaže je aj náš rodičovský web www.ahojmama.sk, ktorý vám čoskoro prinesie rozhovory s víťazkami.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >