„Nájdite si vlastnú cestu. Nestrácajte nádej.“ Čo prajú osobnosti čitateľom do nového roku

gb, pt, 1. januára 2019 o 00:00

Prečítajte si, čo prajú speváčka Misha, znalec Indiánov Mnislav Zelený Apatana, správca Nadácie pre deti Slovenska Ondrej Gallo či klinická psychologička Lýdia Adamcová čitateľom ahojmama.sk do nadchádzajúceho roku.

Štastný nový rok vám želáme z redakcie ahojmama.sk.

Foto: Shutterstock.com

Atapana.

Foto: facebook Mnislava Zeleného Atapanu

„Nájdite si vlastnú cestu!“

Mnislav Zelený Atapana, kultúrny antropológ, ktorý pozná život Indiánov v Južnej Amerike
„Nenechajte sa ovplyvňovať reklamami, politikmi a marketingom, ktorý vás ohlupuje. Nájdite si svoju vlastnú cestu.“









Klinická psychologička Lýdia Adamcová.

Foto: archív Lýdie Adamcovej

„Duša vám povie tie najpravdivejšie želania."

Lýdia Adamcová, klinická psychologička
„Prajem pokoj a ticho - tam sa môžete stretnúť so svojou dušou, počuť jej nežný hlas a ona vám povie tie najpravdivejšie, najúprimnejšie želania, toho, čo potrebujete. Vie to iba ona a bude vám to pripomínať každý deň roku 2019."



Misha.

Foto: Rudolf Baranovič

„Tešte sa z malých vecí.“

Misha, fotografka a speváčka
„Prajem Vám do Nového roku v prvom rade zdravie a milujúcich ľudí okolo seba. Prajem Vám, aby ste sa vedeli tešiť z malých vecí. Nech Vám táto radosť napĺňa každý deň a pomáha zvládať aj veľké veci.“

Zuzana Bajkaiová.

Foto: archív Zuzany Bajkaiovej




„Dôverujme si a majme v úcte našu Zem.“

Zuzana Bajkaiová, dula a terapeutka
Čitateľom ahojmama.sk prajem, aby u vás našli, čo hľadajú - inšpirácie pre svoju každodennosť, ktoré im spríjemnia rodičovstvo a posilnia ich rodičovské kompetencie. Budúcim maminkám prajem pohodovú, rešpektujúcu pôrodnú skúsenosť. Deťom, ktoré sa rodia, prajem jemné, láskyplné zrodenie do náručia mamy, z ktorej ich nikto neunesie.

Tvorcom a tvorkyniam ahojmama.sk prajem nikdy nekončiacu radosť z práce, ktorú robia, aby výber tém a ich spracovanie vychádzalo z krajiny srdca, aby tu mamky a tatkovia našli odpovede na otázky, ktoré si kladú. Aby ste prinášali pohodu a nádej a podporovali zdravie.

Nám všetkým prajem lásku, zdravie a kopec radosti, ale aj pokoru a vďačnosť za všetky možnosti, ktoré máme. Prajem nám, aby sme rozpoznali to, čo je skutočné, zbavili sa strachu a potreby mať všetko pod kontrolou. Aby sme si načúvali, boli citliví k sebe, k druhým ľudom, k zvieratám, k prírode, ktorej sme súčasťou. Aby sme si dôverovali a mali v úcte našu Zem. Nemusíme robiť veľké veci, stačí, ak budeme konať v súlade rozumu a srdca a budeme šťastní. Druhí to budú cítiť a bude s nami jednoducho dobre.

Ľubka Majtánová so synom Maťkom

Foto: archív Ľubky Majtánovej

„Želám vám viac načúvajúcich ľudí."

Ľubka Majtánová, predsedkyňa Občianskeho združenia Nepočujúce dieťa
„Do nového roka si želám viac načúvajúcich ľudí vôkol nás. Ľudí, ktorým nie je ľahostajný osud tých druhých. Takých, ktorí sú ochotní posunúť ďalej to, čo im bolo dané. Pretože niekedy malá pomoc z ich pohľadu môže znamenať nesmierne veľa pre toho druhého. A čo si želám osobne? Želám si nielen Vianoce ale aj ten ďalší rok plný zvukov lásky, porozumenia, radosti a hlavne pevného zdravia pre všetkých."

Ondrej Gallo

Foto: Nadácia pre deti Slovenska

„Lepší rok pre všetky deti Slovenska."

Ondrej Gallo, správca Nadácie pre deti Slovenska
„Želám všetkým čitateľkám a čitateľom portálu ahojmama.sk, aby detská radosť z čara Vianoc pretrvala celý nasledujúci rok a aby každé dieťa malo okolo seba dôležitých dospelých, ktorí ho milujú, ochraňujú a sprevádzajú životom. Rovnako želám všetkým veľa zdravia, šťastia a lásky a nech je novým rok lepším rokom pre všetky deti Slovenska."

Terézia Drdulová s dcérou Noemi.

Foto: archív Terézie Drdulovej

„Nech vám nechýba nádej."

Terézia Drdulová, predsedníčka Občianskeho združenia Slovenská spoločnosť pre spina bifida a/alebo hydrocefalus
„Všetkým čitateľom portálu ahojmama.sk zo srdca prajem, aby im v roku 2019 nechýbala nádej, dobrí ľudia okolo, veľa humoru a kopec usmiatych detských tvári s iskričkami v ich očiach!"


Pediatrička Marta Špániková.

Foto: archív Marty Špánikovej

„Zhodnoťte správne svoje možnosti."

Marta Špániková, pediatrička
„Do roku 2019 prajem všetkým čitateľom, aby vedeli správne zhodnotiť svoje možnosti a schopnosti a podľa toho si postavili plány do budúceho roka. Nech sú tieto plány také, aby mali dosť času na prácu, ale aj na svoje koníčky a hlavne pre svojich blízkych! Len tak sa splní to, aby boli zdraví, šťastní a spokojní v kruhu svojej rodiny."












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >