Mamičky, aj vy bojujete s rušnými ránami? Tieto triky vám ušetria čas

PR článok, 21. septembra 2021 o 03:41

Zvládnite začiatok školského roka vďaka tipom, ktoré skvelo fungujú napríklad aj večne rozlietaným letuškám!


Tip č. 1: Urobte si časovú rezervu

Letuška si nemôže dovoliť zmeškať svoj let, rovnako ako mama musí stihnúť aj nemožné. Nastavte preto všetky hodinky v domácnosti minimálne o päť minút dopredu, a sama si vytvorte aspoň polhodinovú rezervu.

Predídete tak zbytočnému stresu a nerozhodia vás ani také nepríjemnosti, ako je zabudnutá desiata v chladničke, či dopravná zápcha.

Tip č. 2: Na všetko pripravená

Nespoliehajte sa preto, že všetko stihnete ráno. Môže sa vám pokaziť budík, narazíte na nepredvídateľné komplikácie a zrazu budete mať oveľa menej času, než si situácia vyžaduje.

Preto všetko, čo môžete spraviť dnes, aj reálne urobte. Pripravte si oblečenie večer vopred, a rovnako zostavte outfit aj vašim školákom. Keď ráno otvoria oči, môžu rovno skočiť do nachystaných kúskov.


Tip č. 3: Majte plán B.

Vytvorte si balíčky prvej pomoci. Do jedného dáte perá, ceruzky, gumy a iné predmety, ktoré vám často chýbajú. V druhom môže byť lekárnička a do tretieho si pokojne pripravte kozmetiku, ktorú ráno používate.

Sama uvidíte, o koľko rýchlejšie zvládnete ranný mejkap, keď sa nebudete musieť rozhodovať medzi očnými tieňmi, či hľadať ten správny štetec.

Tip č. 4:

Rýchlo sa zorientovať v šatníku vášho školáka vám pomôže aj výber vhodného oblečenia, ktoré sa ľahko kombinuje. Vyberajte praktické a funkčné kúsky z kvalitných materiálov, ktoré dobre sedia a hodia na každú príležitosť.

„Coolovú“ módu pre malých i väčších školákov, ktorá sa rýchlo a bez problémov kombinuje nájdete napríklad v sieti Kaufland pod značkou Hip&Hopps®.














Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa