Kto vyhral päť kozmetických balíčkov Dove, ste medzi výhercami?

pt, gb, 20. septembra 2019 o 10:29

Päť kozmetických balíčkov Dove už má nových majiteľov. Vyžrebovali sme výhercov našej súťaže, pozrite sa, či ste medzi nimi.

Kozmetické balíčky pre výherecov.

Foto: Patricia Poprocká

Úlohou súťažiacich bolo správne odpovedať na otázku z novej príručky značky Dove Skutočné ja, ktorá chce pomôcť rodičom vhodne komunikovať s dospievajúcimi deťmi. Pýtali sme sa, čím sa zaoberá piata kapitola príručky Skutočné ja.

Z možností: a) spokojnosť samej so sebou, b) šikana, c) vplyv médií na vnímanie krásy bola správna odpoveď b) teda šikana.

Za veľký záujem a množstvo odpovedí ďakujeme. Vyžrebovali sme z nich týchto výhercov:

Csilla I., Galanta
Mária Z., Zvolen
Lenka P., Bratislava
Jozefína I., Poprad
Simona L., Dolný Kubín

Všetkým srdečne blahoželáme a s ostatnými sa tešíme opäť nabudúce!
P E R E X, a.s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia tejto súťaže. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z..





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >