FOTO Dcérka speváčky Márie Čírovej ide do školy. Na zápise jej to takto svedčalo!

gb, 19. apríla 2019 o 05:59

Dcérka speváčky Márie Čírovej (30) Zoe sa od septembra chystá do školy. A ako vidieť na fotografii zo zápisu, veľmi sa na to teší.



Mária Čírová k fotografii, ktorú zverejnila na sociálnej siete Instagram, pripísala: „Pozerám sa na svoje dievčatko a nemôžem uveriť, že už aj ona bude od septembra veľkou školáčkou."

Sama Čírová má na školu zaujímavé spomienky. Ako povedala pred pár rokmi pre web www.pravda.sk: „Moja mama učila na prvom stupni a ako tretiačka som sa dostala dokonca k nej do triedy. A to naozaj nikomu neprajem.“ Na protekciu sa však spoľahnúť nemohla, bolo to presne naopak: „Bola som pod maminým drobnohľadom a doma panovala tvrdá disciplína. Poctivo som sa pripravovala na všetky predmety.“ Skutočnosť, že bola v triede svojej mamy, však priniesla aj úsmevné zážitky. „Spomínam si, ako som sa vždy hlásila, keď som niečo vedela. A mama ma nevyvolala, čo ma nahnevalo. Tak som na ňu občas kričala: ‚Mami, mami, čo ma nevidíš, ja sa hlásim‘.“ No mama mi odpovedala: Ale ja viem, že si pripravená. Veď sme sa včera večer spolu učili.“ Hoci rodičia plánovali, že pôjde na gymnázium, Mária mala iné plány a presadila si konzervatórium v Bratislave.

Mama Mária sa svojou dcérkou pochválila aj na ďalšej fotografii, sú na nej rovnako oblečené a veľmi im to svedčí!



Deti Marie Čírovej, syn Hugo je od sestričky o dva roky starší. Speváčka ich vychováva s hudobným producentom Mariánom Kachútom.



S manželom, producentom Mariánom Kachútom (45), ktorého si vzala pred dvomi rokmi.



Mária Čírová nie je len speváčkou, skladateľkou a klavíristkou, ale najnovšie sa presadila aj ako moderátorka, sprevádza hudobnou talentovou súťažou The Voice Česko-Slovensko. A na jej moderovanie počuť len samé pozitívne ohlasy.

























Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >