Dráma na koncerte Mira Jaroša. Musel prerušiť vystúpenie a toto odkazuje rodičom

ahojmama.sk, 3. septembra 2024 o 05:54

Nemilá udalosť, ale so šťastným koncom, sa stala v Žiline. Spevák Miro Jaroš bol nútený prerušiť koncert, pretože sa stratila malá Nelka a zúfalý otec vyšiel na pódium, aby poprosil ľudí o pomoc pri hľadaní. Nejde o ojedinelý prípad, naopak, pri blížiacich sa jarmokoch, vinobraniach a iných masových podujatí je veľká pravdepodobnosť, že sa môže čosi podobné zopakovať. Čo robiť?

Miro Jaroš na pódiu. Vystúpenie bolo fajn, všetci nadšení.

Foto: facebook Mira Jaroša

Samotný spevák sa k celej veci vrátil na sociálnej sieti. „Neviem si ani predstaviť, aký strach museli zažívať rodičia, aké to muselo pre nich byť. Po koncerte nám v šatni oznámili, že Nelka sa našla spokojná v dave,“ napísal o víkendovom Kaufland Detskom festivale, kde vystupoval, s tým, že také čosi už zažil a zároveň dal rodičom nasledovnú radu:

„Napíšte deťom svoje telefónne číslo napríklad na náramok alebo na ruku. Ak sa stratia, organizátori dokážu rodičov ihneď kontaktovať. Rodičia, ak tiež zbadáte dieťatko bez dozoru, pokúste sa zistiť, či vie, kde sú jeho rodičia. Koncerty sú pre mnohé deti niečo nové, tancujú, skáču, odbehnú za inými deťmi v priebehu okamihu.“ Telefónne číslo je veľmi užitočné – vďaka nemu môžu organizátori rodičov upozorniť, že ich deti čakajú v stánku, ktorý slúži ako styčný bod pre takéto prípady.

Je jasné, že deti sa dokážu stratiť v okamihu, a to nielen nepozorným rodičom, ktorí počas zábavy pozabudnú na deti. V každom prípade: „Prosím, zvýšme obozretnosť. Viem, že neexistuje univerzálny návod a tiež, že nikto sa nestratí naschvál. Spravme, prosím všetko preto, aby bolo takýchto prípadov čo najmenej. Nech sa nestresujú deti, rodičia, organizátori podujatí ani interpréti na pódiu,“ odkazuje Miro Jaroš.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >