Miro Jaroš smúti za milovanou mamou. „Ďakujeme, že si bola práve naša...“

Patricia Poprocká, 23. júla 2024 o 06:34

„Miroslav, hlavne nikdy nezabudni, odkiaľ si. Môžeš mať slávu, všetky peniaze sveta, ale nikdy, nikdy nebudeš dôležitejší než toto more...“ Tento odkaz možno poznáte z piesne Mira Jaroša Nič nie je lepšie, v ktorých mu adresovala tieto slová vlastná mama. Ostanú navždy, žiaľ, už len na tejto nahrávke. Milovaná mama známeho speváka detských piesní, s ktorou si boli veľmi blízki, podľahla rakovine.

Miro Jaroš mal s mamou veľmi vrúcny vzťah.

Foto: everyvent s.r.o.

Miro Jaroš prežíva asi najťažšie obdobie svojho života, pred pár dňami mu zomrela mama, s ktorou ich spájal vrúcny vzťah. Bola mu veľkou oporou, chodili spolu na rôzne spoločenské podujatia aj na dovolenky a na jednej z nich vznikla aj spomínaná pieseň, v ktorej časť narozprávala Mirova mama Štefánia.

Pred tromi rokmi jej zistili rakovinu kože, zriedkavý, no veľmi agresívny karcinóm z Merkelových buniek. Liečba sprvu vyzerala úspešne, no žiaľ, vlani v lete sa choroba vrátila. Že je to zlé, vedeli od potvrdenia diagnóz. Metastázy lekári označili za neoperovateľné a čakalo sa, ako zaberie imunologická liečba. „Odporučili nám liečbu imunoterapiou na ktorú sa práve teraz spoliehame,“ povedal spevák vtedy.

Dnes sa s milovanou mamou užialený lúči. „Ďakujeme, že si bola práve naša. Za všetky lekcie statočnosti, pokory a nekonečnej lásky. Ľúbime ťa. Navždy zostaneš v našich srdciach. Dovidenia, tam hore,“ napísal na sociálnej sieti k tejto fotografii.


Kondolovalo mu mnoho ľudí, vrátane speváčok Tiny, Jany Kirschner, Nely Pociskovej, Dominiky Starej či rapera Rytmusa. „Ďakujeme vám, že už navždy ostávate inšpiráciou pre najkrajší vzťah mamky a syna... Ďakujeme, že ste to s nami zdieľali a prenášali to na nás všetkých,“ napísala Tina.

Úprimnú sústrasť.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >