Ako im to spolu pristane! Adriana Sklenaříková ukázala ďalšiu fotku malej Ninky

gb, 31. januára 2019 o 11:28

Materstvo si zjavne užíva. Slovenská topmodelka Adriana Karembeu-Sklenaříková (47) si svoje súkromie chráni, ale z času na čas sa predsa len pochváli svojou päťmesačnou dcérkou Ninkou. Najnovšie na Instagrame zverejnila fotografiu, ako sú spolu v posteli, dievčatko jej sedí na nohách a obe vyzerajú veľmi šťastné.

Najnovšia fotografia pochádza z rozhovoru, ktorý modelka poskytla francúzskemu časopisu Paris Match. Na svojom Instagrame pod ňu napísala: „Môj najobľúbenejší človek navždy."

Adriana Sklenaříková sa o dieťa veľmi dlho snažila, no nedarilo sa jej. Materstvo najskôr kvôli kariére dlho odkladala. Má za sebou nechcené potraty i neúspešné umelé oplodnenia. Po nich zvažovala aj adopciu. Sen sa však nakoniec splnil, posledné umelé oplodnenie bolo úspešné. Modelku postihlo na začiatku tehotenstva krvácanie, bála sa, že o dieťa príde, ale všetko dobre dopadlo a malá Nina prišla na svet 17. augusta minulého roka v monackej Nemocnici princeznej Grace.

Modelka sa rozhodla dcérku nosiť, ako o tom svedčia ďalšie fotografie, ktoré tiež zverejnila na Instagrame. Na nasledujúcej fotografii je spolu so sestrou Natáliou, ktorá svoju Stellu tiež nosí.



Keď práve nenosí mama, ujme sa toho otecko.



Na obálke francúzskeho magazínu Paris Match.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >