Zaujímavosť: vstup do zoo majú deti zadarmo, musia však splniť strašidelnú podmienku

SITA, 25. októbra 2023 o 05:40

Do košickej zoologickej záhrady bude mať vstup zadarmo každé dieťa, ktoré sa zapojí do každoročnej akcie. Tá potrvá do konca októbra. Podmienkou je priniesť do zoo vyrezanú tekvicu.

Deti sa v zoo môžu tešiť i na roztomilých chlpáčov.

Foto: ZOO Košice

„Aj v tomto roku je akcia výzvou pre žiakov základných škôl, ale aj deti materských škôl, ktoré chcú predviesť svoj kumšt a šikovnosť pri zhotovovaní tekvicových strašidiel. Všetky svietiace, blikajúce a inak príťažlivé diela budú počas celého týždňa zdobiť areál zoo," uviedla košická zoologická záhrada na sociálnej sieti. Týždeň duchov potrvá do 31. októbra a všetci, ktorí prídu do zoo so svojou vlastnou tekvicou, budú mať vstup zadarmo.

Ako zoologická záhrada ďalej informovala, do Týždňa duchov sa bude po prvýkrát možné zapojiť aj v Centre environmentálnej výchovy ZOODom na Mojmírovej ulici. „Vo štvrtok 26. októbra majú v tomto dome stretnutie všetci duchovia. Už od 9-tej ráno tam môžete prísť vyrezať svoje tekvicové strašidlo a navštíviť aj expozíciu záhadných plazov a obojživelníkov," uvádza ZOO. Doplnila, že vyvrcholenie Dňa duchov nastane o 18:00, nespresnila však ako a uviedla, že návštevníci sa majú nechať prekvapiť. Vstupné do ZOODomu bude v daný deň za jedno euro.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >