„Zatiaľ čo stojím pri traktore, predstavujem si, ako si lakujem nechty.“ Herečka Andrea Kerestešová vtipne o výchove dvoch synov

gb, 13. septembra 2021 o 04:20

Slovenská herečka Andrea Růžičková (37), rodená Kerestešová, je mamou dvoch rozkošných chlapcov, ktorých síce z celého srdca miluje, ale stáť s nimi pri traktoroch ju ani trochu nebaví.

„Milujem ich. Preto s nimi stojím pri tom traktore. Dlho. A niekoľkokrát za sebou. Zo všetkých strán som ho videla. Ale nielen ten. Aj iné, väčšie, silnejšie, staršie aj novšie. Pojazdné aj nepojazdné. Strašne ma to nebaví. Niekedy si predstavujem, ako si lakujem nechty. Predstavujem si často nové kvetinové šaty a odtieň rúžu k nim. Myslím na vychladené bublinky prosecca v krásnom a čistom pohári. Na voňavú vaňu plnú okvetných lístkov. Predstavujem si západ slnka a hudbu. Tanec lážo plážo. Čipku. Satén. Hodváb… No nič," týmito slovami herečka popísala, aké náročné môže byť, ak žena vychováva deti opačného pohlavia. Ani za nič by však určite nemenila.

Rodáčka z východoslovenskej obce Hlinné žije v Prahe, presadila sa v českých filmoch i seriáloch, zahrala si napríklad hlavnú úlohu v seriáli Vyprávěj. Je vydatá za českého hudobníka, skladateľa a maliara Mikoláša Růžičku, s ktorým má dvoch synov, štvorročného Tobiáša a Jáchyma, ktorý na Silvestra oslávi druhé narodeniny.



Medzi traktormi a inými „mužskými záležitosťami" si však herečka predsa len nájde čas aj na ženské záujmy: „Túžba ukojená. Jáchym chytal bzdochy a ja som trhala, čo zem dala."



Rodina Andrey Růžičkovej sa snaží tráviť čo najviac času v prírode, veď aj preto si pred časom kúpili na vidieku starý dom, ktorý si postupne opravujú. „Aké obyčajné, a pritom tak naplňujúce," pripísala herečka k milej fotke z lesa.



Herečka sa snaží žiť svoj život tak, aby jej čo najviac vyhovoval a bola v ňom šťastná. A to znamená aj tráviť na vidieku čo najviac času: „Ja naozaj neviem, či je to dobre a či zle. Asi pre niekoho tak a pre druhého inak. Ale utiekli sme zase na chvíľku zo systému. Už dnes. V polovici týždňa. Pretože sme zistili, že je to to najviac, čo práve potrebujeme. Bez prihliadnutia k tomu, čo si o tom myslia ostatní. Sme totiž A-systematická rodina. Celá."



Súčasťou snahy o dobrý život je aj vedomá snaha obmedzovať lákadlá internetu a sociálnych sietí. „Učím sa aj trochu (zdravo) odpojovať. Tak, že sadnem na nejaký ten prípoj," komentovala vtipne nasledujúcu fotografiu.



S Mikolášom Růžičkom sú manželmi už päť rokov. A šťastie im praje. „Tak nám Pán Boh pomáhaj aj naďalej plniť sľub lásky," želá si sympatická herečka.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >