Herečka Andrea Kerestešová si spomína na prvé rande s mužom: Motýle v bruchu a oči jeden pre druhého

gb, 7. decembra 2020 o 04:30

Pred ôsmimi rokmi mala Andrea Kerestešová (36) prvé rande so svojím terajším manželom Mikolášom. Bola veľká zima, ale v srdciach sa im rozhostilo teplo. So spomienkou na zásadný deň svojho života sa herečka podelila so svojimi fanúšikmi.

„V ten večer sme mali prvé podarené rande. Bola prestrašná zima. Mikoláš mal baranicu, já čerstvo vyfúkané vlasy. On ľahkú košeľu a já teplý sveter. Jeden mal špagety, druhý rizoto. Obaja víno. Obaja motýle v bruchu. Obaja oči jeden pre druhého. V tej dobe sa hovorilo o mayskom konci sveta. A hej, jeden svet v tom roku skončil. A druhý začal. Od tej doby si prvý deň posledného mesiaca v roku pripomíname začiatok. Začiatok nového sveta. Nášho sveta," vyznala sa obľúbená slovenská herečka, ktorá sa presadila hlave v Česku, kde si aj založila rodinu. Spolu s hudobníkom Mikolášom Růžičkom majú trojročného Tobiáša a Jáchyma, ktorý oslávi na Silvestra svoje prvé narodeniny.



Herečka je na svoju rodinu veľmi naviazaná a považuje ju za to najlepšie, čo v živote má. Na sociálnej sieti zverejnila nádhernú fotografiu uprostred zimnej prírody. Pripísala k nej krásne slová: „Ďakujem Ti, Bože, že s nimi môžem žiť. V dobrom aj v zlom. V strachu aj radosti. Vo dne aj v noci. V chudobe i bohatstve. Rýchlo i pomaly. Vo všetkom, čo život je."



Herečka je známa aj svojím angažovaním sa v charitatívnej oblasti. Momentálne pomáha Klubu slobodných matiek, ktorý si v Prahe založil svoj charitný obchod, v ktorom predáva oblečenie známych osobností i návrhárov. „Mamy samoživiteľky sú hrdinky na druhú. Nikto z nás, čo máme to šťastie, si nevieme predstaviť, ako ťažké to je. Možno máte v okolí mamku, ktorá deň čo deň bojuje s tým, ako prežiť, ako psychicky či finančne zvládnuť situáciu. Mali by sme si samoživiteľov možno viac ľudsky všímať, menej riešiť, prečo sa im to stalo, kto za to môže. Len im treba povedať, že sme tu, ak by niečo," uviedla sympatická umelkyňa.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >