Vypočujte si! Štyri známe mamy v chytľavej piesni o tom, že „všetko, čo dáš, sa ti vráti“. Nela Pocisková ukázala deti!

Gabriela Bachárová, 3. júna 2021 o 04:15

V klipe optimistickej piesne určenej (nielen) pre všetky vyčerpané a večne nevyspané mamy sa stretli Nela Pocisková, Zuzana Kanócz, Tina a Gabriela Marcinková.

Známe Slovenky v chytľavej piesni. Zľava Zuzana Kanócz, Gabriela Marcinková, Tina a Nela Pocisková s deťmi.

Foto: archív

Pieseň Prvá posledná je druhou, ktorú speváčka a herečka Nela Pocisková nahrala po návrate z materskej dovolenky. Hitom sa stal už song Bez teba a nová pesnička ho zrejme bude nasledovať, i vďaka skvelému klipu, na konci ktorého k vystupujúcim celebritným mamičkám radostne pribehnú ich deti. Diváci tak majú možnosť vidieť i tváre detí Nely Pociskovej. Obľúbená umelkyňa ich nikde nevystavuje a ak na sociálnych sieťach zverejní ich fotografie, tak len v podobe, aby ich nikto nemohol na ulici identifikovať.

„Ráno ťažké viečka, spánok noc uniesla, nie si prvá posledná. Zlý deň, nič sa nedarí, káva opäť na zemi, nie si prvá posledná," spieva Nela Pocisková. „Nechaj tak, všetko, čo dáš, vždy sa ti vráti včas. Ťažký deň sa vždy otočí, keď mu dáš ten správny ráz. Tak naber silu, kráčaj, tak tú slzu utri z líc a to je tvoja výzva, nie prvá posledná," pokračuje pieseň, o ktorej sa už teraz hovorí, že by sa mohla stať hymnou všetkých mám.

Ostatné tri účinkujúce síce v klipe spievajú tiež, ale len naoko. Pôvodne malo byť slávnych mamičiek v klipe viac, ale ako Nela Pocisková prezradila, bolo náročné zladiť všetky termíny. I tak je ale energický klip obsadený naozaj hviezdne.

Nela Pocisková (30) je mamičkou dvoch detí, trojročnej Liany a päťročného Hektora, ktoré má s hercom Filipom Tůmom. Herečka Zuzana Kanócz (41) vychováva s hereckým kolegom Jurajom Lojom tri detičky, dvojročnú Leylu, päťročnú Izabellu a sedemročného Lucasa. Speváčka Tina (37) má s futbalistom Richardom Lásikom osemročného syna Lea a s raperom Separom dcéru Tiu Lillianu (6). Otcovia však s deťmi nežijú. Herečke Gabriele Marcinkovej (33) sa na jar tohto roka narodil syn Jakub. Jej dcérka Ema v októbri oslávi tri roky. Šťastným otcom je spevák Martin Mihalčín.



Momentka z nakrúcania videoklipu.



Pozrite si krátke video z nakrúcania.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >