Juraj Loj so synom v Tatrách: Ďakujem, že si si ma vybral za tata

Gabriela Bachárová, 14. septembra 2020 o 04:30

„Môj učiteľ, môj priateľ, moje zrkadlo. Ďakujem, že si si ma vybral za tata a môžem kráčať po tvojom boku," takéto slová chvály vystrúhal obľúbený herec Juraj Loj na adresu svojho sedemročného syna Lucasa.

Krásne vyznanie pripísal Juraj Loj k fotografii, ktorú najnovšie zverejnil na sociálnych sieťach. Je na nej spolu so synom uprostred prírody Vysokých Tatier. Herec je otcom troch detí, ktoré má s partnerkou, hereckou kolegyňou Zuzanou Kanócz. Pred dvomi rokmi sa im narodila dcérka Leyla, radosť im robí aj štvorročná Izabella.



Juraj Loj je okrem českého herca Ivana Trojana hviezdou nového filmu Šarlatán, ktorý rozpráva o neuveriteľnom živote českého ľudového liečiteľa Jana Mikoláška. Hrá tam milenca hlavného hrdinu. Na pražskú premiéru filmu, z ktorej je nasledujúca fotografia, Zuzana Kanócz a Juraj Loj vzali aj dcérku Izabellu. Herečka zložila svojmu partnerovi veľkú poklonu: „Vždy som vedela, že Juraj je mimoriadne dobrý herec, ale aj tak ma svojím výkonom prekvapil. O Ivanovi ani nehovorím! Prosto hrali ako páni, a dovolím si tvrdiť, že doteraz ani jeden nezahral tak dobre a výnimočne ako v tomto filme. Oni totiž nehrali. Oni to žili. Verím že toho boli schopní aj vďaka režisérke a žene s veľkým srdcom Agniezske Holland."

Izabella si užila aj bratislavskú premiéru. „Áno, boli sme aj tu aj v Prahe traja. Spolu. A som veľmi rada. Malo to pre nás aj druhý rozmer. Že aj dieťa môže byť súčasťou našich oficialít. A vďaka nej sme ich prežívali menej oficiálne, viac uvoľnene a radostne. Nie, dieťa neutrpelo žiadnu ujmu. Našli sme strednú cestu. Jedla, pila, spala vtedy, keď potrebovala. Fotografovaniu sa vyhnúť nedalo, s tým sme museli rátať, aj keď viete, že do médií, hlavne do bulváru, deti odmietame dávať. Ale viete čo? Pri tejto jedinečnej a dôležitej príležitosti mi to vôbec neprekáža. Aj sa mi to páči, boli sme prosto spolu počas veľkej udalosti v Jurajovom živote, a teda aj našom. Dve staršie deti si užívali prázdniny so sesternicami v Košiciach, no možno po tejto skúsenosti prídeme na ďalšiu premiéru už v plnom počte."



Juraj Loj a Zuzana Kanócz patria k stabilným párom slovenského šoubiznisu.



Leto si rodina užila aj v prírode. Zuzana Kanócz si v tejto súvislosti pochvaľovala, aký pekný život žijú. „Je vzácne, že máme kam ísť, keď chceme vypadnúť z mesta, je vzácne, že máme za kým ísť, aby sme sa mohli znova po čase objať, je vzácne, že máme pri sebe ľudí, ktorí nám pomôžu, keď o to prosíme, je vzácne, že vieme svojim deťom podať pomocnú ruku, keď to potrebujú. Sú takí, ktorí toto šťastie nemajú. Je ich na svete žiaľ veľmi veľa." A hneď aj upozornila na Klub darcov, ktorý spája ľudí ochotných pomôcť tam, kde je to aktuálne potrebné.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >