FOTO Herečka a trojnásobná mamička Zuzana Kanócz vyzýva rodičov: Nechajte deti, nech doma pomáhajú!

gb, 30. augusta 2019 o 05:02

Deti dnes nemajú doma veľa povinností, niektoré dokonca žiadne. Venujú sa hlavne škole, krúžkom a hre. Rodičia sa tiež boja, že by si mohli ublížiť napríklad pri manipulácii s nožom.

Zuzana Kanócz

Foto: RTVS

S týmto postojom k plneniu domácich povinností rozhodne nesúhlasí herečka Zuzana Kanócz (39), ktorá na sociálnych sieťach zverejnila výzvu všetkým rodičom, aby sa nebáli svojich potomkov doma zapriahnuť a zveriť im aj „nebezpečné" činnosti.

„Deti sú šikovné a schopné. Narodili sa s tým. Len ich treba nechať. Treba im dôverovať. Neprenášať na ne naše vlastné strachy. Ponechať im krídla. Dokážu dať na seba pozor oveľa viac, ako by sme si mysleli," napísala na sociálnej sieti Instagram a pridala aj fotografiu svojej najmladšej dcérky Leyly, ako sa hrá v detskej kuchyňke.




Ako vidieť na fotografiách na Instagrame, herečka strávila so svojou rodinou pohodové leto. „Karibik," takto výstižne opísala herečka fotografiu, na ktorej sa jej deti hrajú vonku v obyčajnej starej vani, v akých sa kedysi pralo prádlo. Deťom je predsa úplne jedno, či sa dovolenkuje na tropickom ostrove alebo na slovenskej záhrade, hlavne aby tam boli rodičia a veselo. Zuzana Kanócz má s hercom Jurajom Lojom troch potomkov, najmladšia Leyla oslávi v septembri jeden rok, najstarší Lucas má šesť a prostredná Izabella tri.




Ďalšia zaujímavá momentka z rodinného fotoalbumu obľúbenej herečky: „Keď láska nepozná prekážky."




Zuzana Kanócz s najmladšou dcérkou Leylou.



















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >