Akú krásnu tortu dostala! Dcérka Nely Pociskovej a Filipa Tůmy oslávila tri roky

Gabriela Bachárová, 18. apríla 2021 o 04:30

„Dali sme ti všetko a sme pripravení dávať naďalej,“ tieto slová plné lásky adresovala herečka a speváčka Nela Pocisková (30) svojej čerstvo trojročnej dcérke Liane, ktorú má s hercom Filipom Tůmom.

Oslava narodenín nemohla chýbať. Lianka dostala tortu so svojou milovanou rozprávkovou hrdinkou a bolože to radosti! „Malá sa nesmierne tešila, že vidí svoju obľúbenú Vaiana, aj pusu jej dala," bola hrdá mamička spokojná so svojím výberom.



„Včera si sa narodila a dnes máš tri roky. Nech ťa celý život sprevádza tvoj najkrajší úsmev, ktorým robíš radosť všetkým naokolo. Všetko najlepšie, naša milovaná Lianka," zablahoželala Nela Pocisková dcérke a pridala milú fotografiu z rodinnej dovolenky. Okrem Liany sa rodičia starajú aj o syna Hektora, ktorý v júni oslávi päť rokov.



Sympatickú fotografiu pridal na sociálne siete pri príležitosti dcérkiných narodenín aj hrdý tatino. „Mám dcéru. Každý otec vie, že viac písať netreba, Len to, že ďakujem Nele. Bez teba by som ju nemal," vyznal sa herec, moderátor a operný spevák Filip Tůma (43).



Na prechádzke v lese.



Nela Pocisková sa spevu venuje od detstva, ako tínedžerka účinkovala napríklad v muzikáli Neberte nám princeznú. Verejnosť ju zaznamenala najmä po účasti na medzinárodnej speváckej súťaži Eurovision Song Contest v roku 2009, kde sa spolu s Kamilom Mikulčíkom predstavila piesňou Leť tmou. Nela Pocisková je i talentovanou herečkou, zahrala si v seriáli Búrlivé víno či v slovenskej verzii českého seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.




Nela Pocisková a Filip Tůma tvoria jeden z najkrajších párov v slovenskom šoubiznise. Svedčí im to aj na snehu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >