Voľné chvíle Naste Kuzminovej. Užíva si rodinu, pomáha chorým deťom a na každom kroku podporuje šport

pt, 12. júna 2019 o 06:47

Myslím si, že pri športe ostanem. Zapojím sa do projektov, ktorými chceme podporiť mládež v tom, aby športovala, zamýšľala sa nedávno majsterka sveta a trojnásobná olympijská víťazka Nasťa Kuzminová nad svojou budúcnosťou bez vrcholového biatlonu. Chystala sa tiež viac venovať svojim deťom. Ako vidieť, stíha jedno aj druhé. Pozrite si jej fotografie na Instagrame.

Rodina Kuzminovcov pohromade na prechádzke po Banskej Bystrici.


Okrem propagácie projektu Slovenského olympijského výboru Športuj Slovensko stihla podporiť športovcov na piatom ročníku charitatívneho podujatia Komunitnej nadácie Liptov Barlatón. Ide o skrátenú verziu maratónu, kde musia chodci, vozíčkári, bežci a cyklisti prejsť sedem kilometrov. Výťažok zo štartovného ide postihnutým ľuďom. Vlani pretekárov v cieli vítal chodec, tiež olympijský víťaz a majster sveta Matej Tóth, tento rok to bola práve Nasťa Kuzminová.

Čas si našla aj na mamičky, ktoré chcú so svojim bábätkami tráviť aktívnu materskú. „Som v prvom rade športujúca maminka a rada spomínam na svoju materskú, a na milé stretnutie s inými mamičkami na jeseň 2017,“ uviedla pri návšteve ich nového materského centra Fit Mamina.

Medzinárodný deň detí oslávila ďalšou charitatívnou akciou – Nasťa varí boršč. V Kolibe u Sv. Krištofa pri Banskej Bystrici s pomocníkmi navarila 100 litrov pravého ruského boršču, ktorý ponúkali návštevníkom. Výťažok 1500 eur darovali Svetielku nádeje pre detských onkologických pacientov.

A popri tom všetkom nezabúda ani na vlastné športovanie – tentoraz letný biatlon.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >