VIDEO na pobavenie. „Tak my vycúvame,“ šesťroční šoféri na elektrickom autíčku nechápali, prečo by mali opustiť diaľnicu

Gabriela Bachárová, 18. júla 2022 o 04:11

Vskutku kuriózny prípad riešila brnenská mestská polícia. Slovenský vodič ju upozornil na groteskný a zároveň nebezpečný výjav. Na diaľnici sa preháňalo žlté elektrické autíčko, ktoré šoférovali dvaja malí chlapci.

Namiesto nudy sa chceli trochu pobaviť (ilustračné foto).

Foto: shutterstock.com

Chceli si len trošku zajazdiť a krúžiť okolo domu ich už nebavilo. Tak sa vybrali objavovať svet, pozorný vodič im však dobrodružnú jazdu prekazil. Po jeho oznámení sa mestskí policajti hneď vybrali situáciu vyriešiť a celý nezvyčajný prípad si pri tom nahrali.

Autíčko mestskí policajti odstavili na krajnicu tak, aby deťom poskytli ochranu pred hustou dopravnou premávkou. Rozsvietili majáky a vydali sa zistiť, čo dvoch malých dobrodruhoch priviedlo na frekventovanú cestu.

Jeden z chlapcov najskôr poplakával, avšak vďaka ústretovému a priateľskému správaniu policajtov, ktorí sa k chlapcom milo prihovárali, už o chvíľku pretekári viedli s mužmi v uniforme veselý rozhovor.„ Ako rýchlo to ide?” zaujímalo mestského strážnika. „Tristo kilometrov za hodinu, ”odpovedal hrdo jeden z chlapcov.

Policajtom dokonca ochotne ukázali aj to, ako sa otvára kapota auta a kde sú uložené dve batérie. Prezradili im tiež, že sa počas jazdy spravodlivo vystriedali. Hliadka im potom nekompromisne oznámila, že ďalej už pôjdu v ich sprievode, to sa však chlapcom nepozdávalo a sebavedomo navrhli, že z cesty vycúvajú sami a vrátia sa na sídlisko, z ktorého na takzvanú Starú diaľnicu odbočili. „My sme nevedeli, že je to diaľnica,” obhajovali sa chlapci.

Hliadka privolala prekvapených rodičov a všetkým sa postarala o sprievod a bezpečné opustenie diaľnice najbližším výjazdom. Pozrite si milé video, ktoré vás určite pobaví.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >