Veselá príhoda tanečníka Jara Bekra: „Som rád, že vyberiem správne dieťa z družiny.“

gb, 3. apríla 2023 o 05:00

So zábavnou príhodou, ktorú mu pripravil život so školopovinnými deťmi, sa pochválil tanečník Jaro Bekr, manžel herečky Moniky Hilmerovej.

Jaro Bekr a Monika Hilmerová.

Foto: Peter Frolo

„Ráno. Ešte so zalepenými očami urobím raňajky Leovi, idem ho zobudiť, dávam mu desiatu do ruksaku a zisťujem, že som mu neskontroloval a nepodpísal úlohy zo včera. Pozerám, že ani jeden podpis tento týždeň. Kokos, bol som si istý, že mu to kontrolujem. Nič, prácne popodpisujem komplet všetko...” popísal tanečník Jaro Bekr priebeh piatkového rána.

Podpismi zábudlivého otca však príbeh neskončil: „Príde Leo na raňajky a keď vidí, ako ukladám ten zošit do ruksaku, oznámi mi, že omylom zobral zo školy kamošov zošit... Tak snáď sa bude volať aspoň približne ako Bekr.” Korunu všetkému nasadil Leo, ktorý sa otca v aute na ceste do školy neveriacky opýtal, či nepoznal, že v zošite nebolo jeho písmo. „Leo, kokos, som rád že vyberem správne decko z družiny a ne že písmo,” rozosmial Jaro Bekr svojich fanúšikov na sociálnych sieťach. A pridal aj fotografiu dokumentujúcu rozpoloženie, v akom ho príhoda zanechala.



Jaro Bekr a Monika Hilmerová patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Okrem syna Leonarda ešte spolu vychovávajú dcéru Zaru.



Jaro Bekr s deťmi.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >