Valentín slávnych. Svoje súkromie ukázali Čaputová, Rolins či Hilmerová

Gabriela Bachárová, 14. februára 2023 o 17:56

Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila romantickú fotku so svojím partnerom, herečka Monika Hilmerová sa vrátila do zamilovanej minulosti a speváčka Dara Rolins sa pochválila partnerskou pohodou, ktorú si vytvorila s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom. Pozrite si, ako oslávili Valentína slovenské a české celebrity.

Jaro Bekr a Monika Hilmerová.

Foto: Peter Frolo

Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila pri príležitosti sviatku svätého Valentína romantickú fotografiu so svojím životným partnerom Jurajom Rizmanom. „Všetkým veľa lásky,” odkázala na sociálnych sieťach.



Jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu, herečka Monika Hilmerová a tanečník Jaro Bekr, sa nebránia verejným vyznaniam lásky. Tohtoročného Valentína oslávili na sociálnych sieťach fotografiou z dávnejších čias, na ktorej si pochutnávajú na jedlých zásnubných prsteňoch. „Naše prvé zásnuby... Aj keď ešte nie tie naozajstné,” vysvetlila Monika Hilmerová a pripojila aj prianie pekného Valentína pre fanúšikov.



Dara Rolins je mimoriadne spokojná vo vzťahu s bývalým elitným futbalistom Pavlom Nedvědom. Šťastne zamilovaná speváčka sa pochválila novou spoločnou fotografiou. „Krásneho Valentína,” zaželala všetkým.



Stálica českej populárnej hudby Lucie Bílá po viacerých nevydarených vzťahoch zakotvila v spokojnom partnerstve so zápasníkom MMA Radkom Filipim. Tomu sa však nevyhýbajú zdravotné problémy, ktoré ho priviedli až na operačný stôl. Z nemocnice ho prepustili práve včera, čo bol pre speváčku ten najkrajší darček. „Tak už si veziem svojho Valentínka domov...” informovala svojich fanúšikov.



Herečka Viki Ráková zakotvila v šťastnom manželstve s hudobníkom Róbertom Lakatosom, s ktorým má dvoch rozkošných chlapcov. Svojim fanúšikom na sociálnych sieťach zaželala šťastného Valentína a poslala im aj vzdušný bozk.



Sviatok svätého Valentína má špeciálnu príchuť pre Zlaticu Puškárovú. Práve v tento deň pred trinástimi rokmi sa po prvýkrát stala mamou, narodil sa jej synček Leonard. „Odvtedy sme spolu prežili milión spoločných chvíľ, zážitkov, príbehov, dobrodružstiev, spomienok, všetkého vzácneho, za čo nekonečne ďakujem. Ľúbime ťa, synáčik, krásne narodeninky a veľa lásky všetkým,” vyznala sa moderátorka.



Známa česká modelka Simona Krainová pri príležitosti sviatočného dňa ukázala dvoch svojich synov, ktorých má s podnikateľom Karolom Vágnerom. Láska má i rodičovskú podobu, tak prečo neosláviť Valentína aj s deťmi? Modelka a príležitostná herečka nezabudla poslať pozdrav tým, ktorí ju sledujú: „Šťastný deň svätého Valentína.”






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa