Pred rokmi zaľúbené slovká a dnes? Nezabudni nastaviť závlahu! Jaro Bekr vtipne glosuje život s Monikou Hilmerovou

Gabriela Bachárová, 25. júla 2022 o 04:30

Poznajú to všetci, ktorí žijú v dlhodobom vzťahu. Po rokoch sa na počiatočnú zaľúbenosť už len nostalgicky spomína a dominujú povinnosti praktického života.

Jaro Bekr a Monika Hilmerová na tohtoročnom Česko-Slovenskom plese v Prahe. Pár patrí k najstabilnejším v slovenskom šoubiznise.

Foto: Peter Frolo

Obľúbený tanečník Jaro Bekr zverejnil na sociálnych sieťach milú momentku z manželského života. „Pamätáte keď ste boli čerstvo zaľúbení... Len, čo ste sa rozlúčili, do minúty vám zvonil telefón, vy ste to zdvihli a už ste si obaja hovorili, ako si chýbate...” napísal na Instagrame.

Časy sa však menia. Strih, trinásť rokov manželstva je preč a namiesto zaľúbených slovíčok nastúpila neúprosná realita bežného života, v ktorom sa treba postarať o tisíc vecí. A občas aj pripomenúť tomu druhému, aby nezabudol.

Pred pár dňami tanečník odprevadil svoju manželku, pretože išla nakrúcať na pár dní do Českej republiky. „Len čo sme sa rozlúčili, ja som nasadol do auta a ani som nenaštartoval, vidím, že mi volá moja láska. Zdvihnem a Monika, že: Miláčik a nezabudni nastaviť tú závlahu v záhrade, lebo má byť teplo,” pochválil sa Jaro Bekr manželskou konverzáciou. Nezabudol však dopísať, že svoju ženu i tak miluje. Jaro Bekr (48) a herečka Monika Hilmerová (47) patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu a majú spolu dve deti, Zaru (13) a Leonarda (9).



Rodina strávila tohtoročnú letnú dovolenku v slnečnom Španielsku. Monika tam prišla o dva dni neskôr, hneď po odohraní dopoludňajšieho divadelného predstavenia. Cestu však mala spestrenú, na letisku musela stráviť desať hodín čakaním na odlet. Keď sa konečne dostala do lietadla, nikam sa neletelo.

„Lietadlo si stále nacvičovalo pohyb klapiek na krídle lietadla, až kým posádka neskonštatovala, že s takým lietadlom bude lepšie nevzlietnuť. A tak nás z lietadla evakuovali opäť na letisko, kde sme si počkali do noci na ďalšie lietadlo,” popísala svoju cestovnú skúsenosť. Všetkým popriala „príjemné leto a dovolenku, nech ide všetko hladko, šťastné lety aj cesty a najmä, nech máte veľa krásnych spomienok a zaslúžený oddych.”



V júli manželský pár strávil zopár pracovných chvíľ v Prahe. Monika českú metropolu minule a ako priznáva, že túto lásku zdieľa s manželom: „Spomínam si, ako som tam bola ešte ako dieťa, potom neskôr, keď som tam polroka žila kvôli natáčaniu seriálu Světla pasáže pre televíziu Nova. Vždy sa do Prahy znova rada vraciam a uchvacuje ma svojou architektúrou, kultúrou a tým, ako to mesto žije.”








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >