V Inchebe prebiehajú Dni Vianoc, tristo predajcov ponúka vianočné darčeky či ozdoby

TASR, 8. decembra 2019 o 04:03

Tipy na vianočné darčeky, ozdoby, ale aj festival spoločenských hier prinášajú Dni Vianoc, ktoré prebiehajú v bratislavskej Inchebe.

v detskom kútiku UniCareCenter sa deti môžu vyhrať do sýtosti každý deň počas Dni Vianoc v Inchebe.

Foto: UniCareCenter

Svoje výrobky ponúk nielen 300 predajcov zo Slovenska i zahraničia, ale aj remeselníci, dizajnéri a tvorcovia, ktorí prinesú ručne robené výrobky. Stovky predajcov na Dňoch Vianoc ponúkajú nielen tipy na klasické či praktické darčeky ako oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetiku, knihy, elektrotechniku či vybavenie pre domácich miláčikov, ale aj šperky, kožené tašky a kožušiny spolu s remeselnými výrobkami čipkami, plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami.

Ešte dnes, v nedeľu 8. decembra je možnosť navštíviť HRAtislavu, najväčší festival spoločenských hier na Slovensku. Hlavná hryžnica (knižnica hier) obsahuje vyše 1000 hier, z nej si každý môže požičať hry na hranie do hernej zóny. Prítomní animátori každému poradia nielen s výberom vhodnej hry, ale aj s pravidlami. Pripravená bude aj hryzbička, priestor s hrami pre najmenšie deti, či desiatky metrov dlhý pás hlavolamov, ktorý potrápi hlavy malých i veľkých. Tradíciou sa stala aj slovenská ulička, v rámci ktorej záujemcovia spoznajú hry slovenských autorov, tvorivý kút Daniela Heviera a súťaže o hry, do ktorých sa dá zapojiť hraním sa.

Písanie Ježiškovi je tradičnou súčasťou predvianočných príprav. Svoje odkazy a želania mu deti i dospelí budú môcť poslať v rámci detskej vianočnej pošty a zapojiť sa tak do súťaže o stavebnice, spoločenské hry, detské knižky a plyšové hračky. Dni Vianoc potrvajú do 22. decembra 2019.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >