V areáli Holíčskeho zámku sa v júli koná Cibula Fest +, bohatý program aj pre deti

SITA, 8. júla 2020 o 04:00

V areáli Holíčskeho zámku sa v júli uskutoční projekt Cibula Fest +, rozdelený na niekoľko samostatných podujatí s kapacitou do 1000 ľudí.

Zámok Holíč.

Foto: Wikipédia

Projekt s leitmotívom „Znova spolu“ odštartuje 10. júla. Headlinerom večera bude kapela Iné Kafe. Nasledujúci deň si na svoje prídu aj rodiny s deťmi, ktoré sa do areálu v rámci denného vstupu od 12:00 do 18:00 dostanú za symbolické vstupné. Pripravené budú i kolotoče, občerstvenie a ďalšie atrakcie. Hlavným hudobným hosťom dňa budú Kollárovci. Dva týždne na to, 25. júla, sa na rovnakom mieste predstaví zas raper Kali.

„Teší nás, že sa nám v tomto neľahkom období podarilo pripraviť viacero akcií. Mesto nám poskytlo miesto v areáli Holíčskeho zámku, za čo sme nesmierne vďační. V organizovaní takýchto akcií plánujeme pokračovať aj v auguste. A keďže sa budú konať pod krytým otvoreným stanom, problémom nebude ani prípadný dážď,“ prezradil organizátor projektu Vladimír Chrenka. „Veríme, že aj keď v menšom rozsahu budú naše jednodňové projekty maximálnou možnou náhradou a náplasťou na kultúrnu katastrofu, ktorá celý svet postihla v súvislosti s pandémiou,“ dodal.

Ako zároveň zdôraznil, v rámci jednotlivých podujatí budú podľa jeho slov dodržané všetky hygienické nariadenia a prísne kontrolovaný počet návštevníkov.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >