To je podoba! Dcéra Martiny Moravcovej už žne aj plavecké úspechy, takto oslavovali na bankete v Dallase

pt, 1. mája 2023 o 11:41

Takmer na nerozoznanie. Martina Moravcová sa na sociálnych sieťach pochválila spoločnou fotkou s dcérou. Na slávnostnom bankete v športovom klube, za ktorý Karolína súťaží, im to veľmi pristalo.

Martina Moravcová je našou najúspešnejšou plavkyňou histórie, dnes sa teší zo športových úspechov svojich detí, dcéry Karolíny a syna Michala.

Foto: archív Martiny Moravcovej

Už onedlho 13-ročná Karolína sa na matku nielenže nesmierne podobá výzorom, ešte sa aj venuje plávaniu a žne prvé športové úspechy. Tie si teraz pripomenuli na slávnostnom bankete v športovom klube, za ktorý Karolína súťaží.

Na akciu sa mama s dcérou obliekli sa rovnakým štýlom – kvetinové šaty a riflové bundy k tomu. Karolína ide v maminých šľapajach, plávanie ju baví. Ako 10-ročná sa stala plaveckou majsterkou Texasu vo svojej kategórii v disciplíne 50 yardov voľný spôsob, nedávno zasa na Texas Age Group champs zvíťazila vo všetkých svojich siedmich individuálnych štartoch (maximálne povolených) a prispela aj k štafetovým medailám. „Sme nesmierne hrdí,“ konštatovala vtedy vytešená Martina Moravcová, naša najúspešnejšia plavkyňa a rekordérka, ktorá má doma početnú zbierku medailí (67 z vrcholových podujatí), vrátane olympijských, a rekordov.

Ona sama v desiatich rokoch získala svoj prvý titul a v dvanástich som sa stala žiackou majsterkou Československa. Či Karolína zopakuje aj mamine seniorské úspechy, je teraz, samozrejme, predčasné hovoriť, dôležité zatiaľ je, že ju šport baví a chce sa v ňom zlepšovať.

Držíme palce!



Karolína po spomínaných posledných úspešných pretekoch v Texase.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >