Tieto svetové hviezdy zostali bezdetné! Čo ich k tomu viedlo?

Gabriela Bachárová, 25. novembra 2021 o 04:00

Každá mama potvrdí, že bez detí by život nebol ono, vo svete slávnych však nie sú výnimkou ženy, ktoré sa rozhodli uprednostniť kariéru pred potomkom. Niektoré ale nemali na výber.

Jennifer Aniston. Bez detí je jej lepšie.

Foto: Shutterstock.com

Jennifer Aniston

V súčasnosti asi najznámejšia bezdetná celebrita. Hoci sa dvakrát vydala - prvýkrát si vzala nemenej slávneho hereckého kolegu Brada Pitta, druhýkrát herca Justina Paula Therouxa – ani s jedným mužom potomka nepočala. A zrejme to ani nikdy nemala v úmysle, už dávnejšie totiž vyhlásila, že deti k tomu, aby sa v živote cítila úplná, tak veľmi nepotrebuje. Herečka tento rok oslávila päťdesiatdva rokov, a tak sú dohady o jej tehotenstve, ktoré roky plnili bulvár, už asi bezpredmetné. V správach sa objavovali aj zvesti, že si chce dieťa adoptovať, ona to však jednoznačne poprela.



Oprah Winfrey

Slávna americká televízna moderátorka Oprah Winfrey (67), ktorú sme v poslednom čase u nás zaznamenali ako novinárku vedúcu rozhovor s princom Harrym a jeho ženou Meghan Markle, podriadila kariére celý svoj súkromný život. Deti sa rozhodla nemať, pretože, ako sa vyjadrila, určite by trpeli tým, že ich matka dáva prednosť práci. Svojho rozhodnutia ani s odstupom času neľutuje.



Renée Zellweger

Po dieťati americká herečka Renée Zellweger netúžila, hoci v roku 2016 si užívala falošné tehotenské bruško vo filme Dieťa Bridget Jonesovej. Dôvod: chcela sa vždy sústrediť na svoju kariéru a venovať sa sama sebe. „Materstvo nebolo mojím cieľom,“ nechala sa počuť. Podľa správ z bulvárnych médií sa však materský pud napokon objavil, a to práve po spomenutom filme, kde si mohla materstvo aspoň z diaľky „ohmatať“. Údajne mala podstúpiť aj hormonálnu liečbu. Zostala však bezdetná.



Kim Cattrall

Američka herečka Kim Cattrall (65) stvárnila v úspešnom seriáli Sex v meste dračicu Samanthu Jones, ktorá sa nechce viazať a jej cieľom je si v živote užívať. Svoju rolu akoby preniesla aj do súkromia. Deti v jej životnom pláne nikdy neboli. „Nemať deti som sa rozhodla celkom vedome, keď som si ako mladá herečka povedala, že budem všetku energiu a čas venovať kariére,“ povedala herečka, ktorá podľa vlastných slov nechápe, prečo si ľudia myslia, že svojho rozhodnutia určite oľutovala.



Kylie Minogue

Kylie Minogue (53) žiarila v 80. rokoch ako austrálska spevácka hviezda, kto by si nespomenul na jej hit I should be so lucky, ktorý doslova obletel celý svet. Deti chcela, ale plány jej prekazila rakovina prsníka, s ktorou bojovala pred šestnástimi rokmi, vo veku 36 rokov. Lekári jej odporučili na tehotenstvo zabudnúť, pretože by sa vraj choroba mohla vrátiť. Speváčka, ktorá je dodnes aktívna, vraj často premýšľa nad tým, aké by to bolo, dieťa mať. Ako sa však vyjadrila, vo svojom živote sa snaží ničoho neľutovať.



Liza Minnelli

Mala štyroch manželov, ale dieťa ani jedno, hoci po ňom vždy túžila. Raz aj otehotnela, no potratila a nevyšla jej ani adopcia. V tom, že nemá vlastné deti, dnes speváčka Liza Minnelli (75) vidí zmysel, pretože tak mala voľnejšie ruky na pomoc ohrozeným deťom z celého sveta.



Helen Mirren

Noblesná britská herečka Helen Mirren (76) vraj nikdy nepocítila materské inštinkty, a tak zostala bezdetná. Svojho rozhodnutia ľutovala iba raz v živote. „Milujem deti. Sú zábavné a tak roztomilé. Ale nikdy som ich nechcela,“ povedala v jednom rozhovore. Manžel, americký producent Taylor Hackford však mal dvoch vlastných potomkov, mohla sa teda realizovať aspoň ako nevlastná matka.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >