FOTO Ktoré svetové celebrity majú veľa detí? Slávny herec sa môže pochváliť desiatimi potomkami

Gabriela Bachárová, 26. marca 2019 o 10:15

Herec Eddie Murphy si zaobstaral desať detí, ďalší slávny herec Kevin Costner ich má sedem a kuchár Jamie Oliver päť. Ktoré celebrity si ešte obľúbili rodičovstvo?

Eddie Murphy je pyšný tatko desiatich detí

Hollywoodský herec Eddie Murphy (57) si s rôznymi ženami zaobstaral celkom desať detí, pričom vekový rozdiel medzi najmladším a najstarším je skoro tridsať rokov. Jeho dcéra Bria urobila minulé Vianoce spoločnú fotografiu všetkých hercových ratolestí. Na fotke je so aj svojou súčasnou partnerkou a svojou mamou.


Tori Spelling si deti vykrmuje

Kto by to do nej povedal? Tori Spelling (45) sa preslávila ako krehká a trochu naivná Donna v kultovnom mládežníckom seriáli Beverly Hills, pozornosť ale budí aj po tridsiatich rokoch ako mama piatich detí. Niekedy jej vyčítajú, že ich príliš dobre živí a neodopiera im ani sladksti, Tori ale odpovedá: "Hlavne nech sú šťastné." Otcom detí a Toriným manželom je herec Dean McDermott. Pravidelne síce kolujú zvesti, že ich manželstvo je pred rozpadom, ale nakoniec to vždy ustoja.






David a Victoria Beckhamovci sú predovšetkým rodičia

Profesionálne celebrity, bývalý futbalista David Beckham (43) a jeho manželka, bývalá speváčka, dnes módna návrhárka Victoria (45) sa starajú o štyri deti, najmladšia Harper má osem rokov, najstarší syn Brooklyn už dvadsať. Ďalšími deťmi sú 16-ročný Romeo a 14-ročný Cruz. Ako ten čas letí.



Plodný je aj Kevin Costner

Pozadu nezostáva ani ďalší slávny herec Kevin Costner (64), ktorý má celkom sedem detí. Na fotografiách nižšie sú tri mladšie deti (foto je z roku 2015), ktoré má s manželkou Christine Baumgartner, a štyri staršie deti, ktoré porodili jeho dve bývalé partnerky.

Kevin Costner a jeho manželka Christine Baumgartner a deti Cayden, Hayes a Grace počas premiéry filmu McFarland v Los Angeles.

Foto: Reuters


Štyri staršie deti Kevina Kostnera.

Foto: Closer Weekly



Jamie Oliver je dobrý nielen v kuchyni

Slávny britský kuchár Jamie Oliver (43) má so svojou manželkou Jools celkom päť detí a ako sa nechal počuť, s plodením potomkov nadobro končí, hoci jeho žena by si ešte nejaké dieťatko priala. Celá rodina na fotke spred dvoch rokov, kedy sa narodil najmladší syn River Rocket.

Jamie Oliver sa vie obracať nielen v kuchyni.

Foto: Hello Magazine


Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozišli, rodičmi zostávajú

Herci Angelina Jolie a Brad Pitt majú spolu šesť detí, z toho tri vlastné, dcéru Shiloh a dvojičky Knoxa a Vivienne. Okrem toho si adoptovali Maddoxa, Zaharu a Paxu. Pár síce už pred tromi rokmi ohlásil rozchod, ale rodičmi zostávajú aj naďalej.

Angelina Jolie má s Bradom Pittom šesť detí, z toho tri vlastné a tri adoptované.

Foto: Hello Magazine








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >