Ten najkrajší darček manželovi k narodeninám. Vendula Svobodová (48) má už maličkého Josefa doma

Gabriela Bachárová, 20. októbra 2020 o 03:40

Na svet prišiel presne na 33. narodeniny svojho otca. Vendula Pizingerová (48), predtým vydatá Svobodová, sa teší z narodenia svojho tretieho potomka.

Vendula Svobodová.

Foto: Robert Hüttner, Pravda

Chlapček dnes oslavuje svoj prvý týždeň na svete a rodičia ho už majú doma z nemocnice. Ako vidieť na nasledujúcej fotografii, panuje u nich pravá rodinná atmosféra. „Vôbec som nevedela, že muži majú zo zákona nárok na týždeň otcovskej dovolenky. Tak takto to vyzerá u nás doma. Niečo ako materská! Len ležíš. Všetci muži, okrem Jakuba (syn z manželstva so zosnulým hudobným skladateľom Karolom Svobodom), ktorý má nefotiace obdobie," popísala aktuálnu rodinnú situáciu čerstvá mamička. A priznala, že je „šťastná ako blcha a všetko je zrazu také iné".

Otec chlapčeka, Josef Pizinger má o 15 rokov menej ako jeho manželka. Poznali sa vskutku netradične, Josef je syn Vendulinej kamarátky. Ich vzťah spočiatku mnohí odsudzovali, rovnako ako to, že Vendula otehotnela vo vyššom veku. Pár si však z toho nič nerobil a dnes sa teší z nádherného potomka.



Malý Josef sa narodil 13. októbra cisárskym rezom, podobne ako jeho súrodenci. Otcom Jakuba (15) je slávny hudobný skladateľ Karel Svoboda, ktorý sa však zastrelil, keď mal jeho syn len dva roky. Tragický osud si so sebou Vendula nesie už dvadsať rokov, keď je ako štvorročná zomrela na leukémiu dcérka Klárka. Smrť dieťaťa sa stala popudom k založeniu neziskovej organizácie Kvapka nádeje, ktorá pomáha onkologicky chorým deťom. Vendula ju vedie.

Vendula mala hrboľatý aj partnerský život. Vydala sa celkom trikrát, druhým manželom bol podnikateľ Patrik Auš, zväzok s ním však nebol šťastný a došlo k rozvodu. Teraz sú však hrany bolesti, zdá sa, obrúsené a pre životom ťažko skúšanú ženu nastalo šťastné obdobie.



Vitaj na svete, Josef! Touto fotografiu oznámila Vendula Pizingerová svetu, že sa teší zo svojho tretieho potomka. „Už som nevedela, čo ti mám dať k narodeninám. Verím, že je to ten najkrajší darček," uviedla smerom k svojmu manželovi.



Vendula si s manželom až do poslednej chvíle pred pôrodom udržiavali dobrú náladu. „No to je ale prekvapenie," pripísala k nasledujúcej fotografii.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >